Workshops

Workshop Tarotkaarten, Grote Arcanakaarten  (in overleg, meestal op zat. of zon., 10.30 – 12.00 uur) 
Dit gaat over de hoofdkaarten uit het tarotspel met zijn arcana’s, oftewel geheimen. Je legt al wat kaarten voor jezelf op tafel! De workshop duurt 1,5 uur. Je ontvangt een mapje met korte omschrijving van elke kaart. Zo kun je thuis verder gaan hiermee.

Workshop Tarotkaarten, Kleine Arcanakaarten (in overleg, meestal op zat. of zon., van 10.30 – 12.00 uur)
Dit zijn 56 kaarten uit het tarotspel (van totaal 78 kaarten), die nog meer details en informatie geven dan de Grote Arcanakaarten (van les 1). Als je alle kaarten kent, kun je nog meer informatie op tafel krijgen over een vraag of over een toekomst verwachting.
Deze workshop duurt 1,5 uur.

Na deze lessen kun je altijd verder gaan en nog meer in de kennis van tarotkaarten duiken! Info: tarot lessen

Workshop Pendelen  (nieuwe data: zo. 28 juli, 10.30 – 12.30 uur)
Een pendel is eigenlijk een handzame wichelroede, die werkt op energie. Je leert zelf te pendelen. Doet hij het? Wist je dat hij bij iedereen weer anders “draait”? Met leuke opdrachten, zoals pendelen met vraag- en antwoordkaarten. Er zijn pendels voorradig (€ 12,-) met verschillende edelsteentjes eraan.

Inner Nature Motivation (zaterdagmiddag 24 aug, 21 sep. , 13.00 – 16.00 uur)

In deze middag zijn er spirituele activiteiten om jou  van binnenuit te motiveren. Wat leg je met de orakelkaarten op tafel? Wat is jouw minst werkende chakra, zodat we een Bach bloesem kunnen uitzoeken hiervoor, tussendoor gaan we de eventjes de chakra’s in beweging brengen en we maken een encaustic art stukje op papier, waar je voor jou bestemde afbeeldingen uit kunt halen. De kaarten krijg je mee naar huis, net als een seleniet  steentje èn jouw Bach bloesem. Deze middag met spullen en drankjes kost € 85,-.

Meedoen? Stuur een mail naar annette@inspiri.nl of geef je op via de contactpagina.

 

 

Reactie

“En bedankt voor de leuke training vanmorgen. Ik ben helemaal geïnspireerd” E.

“Bedankt voor de inspirerende ochtend met mooie inzichten 😘” J.