Heling en inspiratie

Het is jouw leven!

Soms heb je last van een bepaalde invloed uit jouw omgeving, waarvoor je jezelf verantwoordelijk voelt. Je hebt bijv. voor je kinderen gezorgd (of nog steeds) of je zet jezelf meer dan je lief is, in voor je werk. Het is eigenlijk niet gezond voor jou, want je voelt een bepaalde spanning of druk hierbij. Je bent er zelf ook nog en wilt wel toekomen aan ontspanning of iets leuks voor jezelf, maarja hoe, wat, waar?

Deze situatie hoort bij het derde chakra, dat zich dicht bij je navel bevindt. Vaak voel je hier ook onrust als je te weinig voor jezelf opkomt. Darmklachten (en soms klachten aan de alvleesklier) kunnen zich dan ontwikkelen en dat begint met een vaag en vervelend gevoel. Eigenlijk is het gevoel daar een goede graadmeter voor hoe het met je gaat.

Over het derde chakra / manipurna

Fysieke aspecten

  • Het derde chakra staat in verbinding met de spijsvertering, waaronder de maag en darmen.
  • Het reguleert ook het metabolisch systeem, de lever, de alvleesklier en het zenuwstelsel.Wanneer het derde chakra uit balans is, kunnen fysieke symptomen zoals winderigheid, maag- en darmklachten, fibromyalgie, lever- en nierinfecties, eetstoornissen, ademhalingsproblemen, zweren en misselijkheid optreden.

Emotionele aspecten:
Een uit balans zijnd derde chakra kan leiden tot moeilijkheden bij het stellen van grenzen, please-gedrag, en een gevoel van zwaarmoedigheid.

Healing-traject bij Inspiri 

Met een traject van een aantal afspraken, kunnen we hier energetisch aan werken!
We werken toe aan een gezond derde chakra en dit zal positief uitwerken naar de vervelende emoties die je hebt. Zo kun je met meer vertrouwen en eigen regie in het leven staan, zoals jij dat graag wilt beleven! De deuren gaan voor je open.

Ik maak gebruik van de energetische hulpmiddelen uit mijn toolkit, zoals de natuurlijke Bach bloesems, tarot en reiki (met kristallen). Eigenlijk is dit een mix van psychologie en therapie. Ik zou zeggen, dat dit nog krachtiger werkt.
Plan een kosteloos inventarisatie gesprek in om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Losse sessie

Het is ook mogelijk om een eenmalige afspraak te boeken! Dit kan zijn voor:

  • een inspiratie consult (met tarot); Dit kan over jouw vraag gaan of algemeen, om je op weg te helpen;
  • een chakra reiki behandeling; uitgevoerd met kristallen op de chakra punten voor gerichte energie, of
  • een Bach bloesem consult: de bloesems zijn onderverdeeld in de verschillende chakra’s met bijbehorende emoties. We zoeken de bloesems uit met die eigenschappen die jouw emoties op een natuurlijke manier beïnvloeden, zodat je ergens op een andere manier tegenaan kijkt of beleeft.

Online
Het is mogelijk in een energetisch verslag inzichten en hulp te krijgen over een bepaalde vraag.
Hiervoor kun je het contactformulier invullen met een korte omschrijving of vraag. Je ontvangt het verslag na betaling, binnen één week.