Healing methodes

Alle behandelingen zijn gericht op healing van lichaam, geest en ziel met energetische tools.
Door aandacht te geven aan jouw chakra’s, de energiepunten, kun je jouw (dagelijks) leven en welzijn positief stimuleren.

Eerst kun je een Healing analyse gesprek aanvragen. Het doel hiervan is het duidelijk maken van emotionele knelpunten en om tot een persoonlijk (wens)doel te komen.

Er zijn twee hoofdtrajecten mogelijk:

Red Pentagram Poster | Zazzle.com Destiny Traject

Wanneer?
Leef jij jouw bestemming? Wil je geïnspireerd worden en iets leuks vinden in jouw leven? Eindelijk jouw leven leiden en jezelf vrolijker, lichter voelen?

Als je doet wat jouw bestemming is en wat dus al vast lag, voordat je hier ter aarde kwam,
worden positieve zaken in gang gezet, op elk gebied van je leven eigenlijk. Dan zul je een bepaalde flow, medewerking ervaren. Natuurlijk heb je ook met tegenstand te maken, maar dat maakt jouw missie juist sterker en zie je als uitdagingen.Je kunt je niks herinneren van waar je vandaan komt, maar met behulp van kennis uit de astrologie, kom je hier achter.

Leef je leven met liefde en ga ervoor, in het moment en door de dingen die je doet. Je zult er een betekenisvoller leven door krijgen en het gevoel hebben, dat het een goede manier is om zo in het leven te staan, in jouw leven!

Doel
Met het Destiny traject gaan we ontdekken waardoor jij meer in jouw eigen kracht komt te staan en dat er daardoor dingen naar je toe komen ook, als jij stappen zet op dit gebied. Dit doe je door je houding aan te passen bijvoorbeeld, of leren te vertrouwen op jouw intuïtie of juist meer leren je verantwoordelijkheden te nemen. Het zijn een paar voorbeelden.

Inhoud 
We trekken kaarten voor meer inzichten, over je levensdoel, natuurlijk ook met tarot! Ook krijg je inzicht in jouw Maya geboortezegel.

Je krijgt een reiki behandeling waarbij energie op jouw punten komt, die kracht kunnen gebruiken, met edelstenen daarbij! Maar eerst wordt er in kaart gebracht wat jouw zwakkere chakra’s / energiepunten zijn. Dan weten we op welk gebied we het mogen zoeken. Chakra’s noem ik in feite de rechten om voluit een mens te zijn, want je hebt natuurlijk verschillende behoeftes en manieren om je als mens uit te drukken. Deze energiepunten zijn op verschillende plekken in je lijf gesitueerd.

Aantal sessies: 4 , in mijn praktijk in Castricum, inclusief edelsteen & Bach bloesem mix.

Red Pentagram Poster | Zazzle.com Vitaal traject

Wanneer?
Heb je reumatische klachten, zoals fibromyalgie of Tietze en wil je verlichting? Of ben je erg stijf of moe door omstandigheden?

Doel
Ik kan je met behulp van het Healing traject verlichting bieden, door vooral veel reiki, samen met kaarten consulten. Ook behoren hiertoe 2 magnesium sessies

Aantal sessies: vijf, inclusief 2 magnesium sessies

Wat?
3x chakra reiki behandelingen met edelstenen, dit is energie afgifte aan jouw chakra’s/ energiepunten om de juiste energie weer op te wekken.

Bach bloesem inventarisatie met chakra onderzoek, incl. bloesem mix voor thuis en een edelsteen.

Plan hier jouw inventarisatie gesprek!