Chakra reiki

Met chakra reiki voeg ik meerdere principes samen. Naast reiki en energetische massage (Anand opleiding), heb ik de opleiding tot aura en chakra healer bij Civas gedaan. Hierbij was het onderzoeken en balanceren van de chakra’s de leidraad. Dit kan met Bach bloesems, maar ook met quantum touch, reiki en edelstenen/kristallen. Ik combineer de reiki met kristallen.

Wat houdt het in?

Je ligt op de massagetafel (met kleding aan). Eerst doe ik een chakra scan. Hierbij onderzoek ik de werking van de afzonderlijke chakra’s. Chakra’s zijn de energiewielen/-punten in het aura. Ik kies specifiek voor jouw energie behoefte edelstenen uit, die ik op de chakra’s leg. Via mijn handen geef ik helende energie (uit de Geestelijke/Goddelijke wereld) door aan de chakra’s. Na de sessie, doe ik nog een keer de chakra scan. Meestal is er al verbetering opgetreden. Na afloop wisselen we even onze ervaringen uit. De ervaringen van de klant zijn divers. Zo voelt de één een band rond haar buik en een ander rond haar hoofd. Weer een ander had het gevoel, dat er aan haar benen getrokken werd. Tintelingen of een (prettige) warmte kunnen gevoeld worden. Ook zijn er mensen die bepaalde kleuren zien. Het geeft allemaal aan, dat de energie aan het werk is!

Waarvoor?

Verstoorde patronen in jezelf kunnen leiden tot emotioneel of lichamelijk ongemak of ziekte. Zo kan teveel zorgen, in je hoofd zitten of stress zorgen voor een disbalans in je lichaam met als gevolg bijv. spijsverteringsorganen of een verstarring in jezelf zodat je geen plezier meer in dingen hebt. Zo zijn er tal van voorbeelden die door een bepaalde gebeurtenis, ervaringen of een patroon zijn ontstaan. Reiki en dan met name op de chakra’s, helpt bij het hervinden van de vrede en harmonie in jezelf en om de juiste dingen te doen, die jou sterk, vitaal, volwaardig en vrolijker maken. Het werkt in op jouw unieke energie (verdeeld over de chakra’s), zodat je bijv. krachtiger voor jezelf staat, je voor je doel gaat, lief bent voor jezelf of jezelf goed en creatief kunt uiten. Reiki raakt en bevestigt jouzelf. Letterlijk.

Ervaar het zelf en maak een afspraak in de praktijk te Castricum. De koffie en thee staat klaar!

Het beste is het om de chakra reiki binnen een het healingstraject Van Min naar Plus te doen. Dit zijn een aantal afspraken, met naar wens o.a. tarot consulting, chakra reiki, edelsteen, afstem-meditaties, Bach bloesems, astrologie/numerologie inzichten en bezoek aan een spirituele ochtend.

Het is natuurlijk ook mogelijk om drie keer alleen een chakra reiki behandeling te krijgen!

 

Boek gauw een afspraak !

Rechtenvrije foto's van Reiki, afbeeldingen Reiki | Depositphotos®