Chakra reiki

Ik heb de eerste graad van reiki gehaald, aangevuld met mijn opleiding tot energetische massage. Deze twee heb ik gecombineerd om tot een unieke aanpak in healing te komen, welke reiki toespitst op de chakra’s in het lichaam. Deze chakra’s/energiepunten in het aura, zorgen ervoor dat je als mens fijn en volwaardig leeft.

Een verstoord energielichaam/aura kan leiden tot ziektes en dat wil je zeker tegenhouden! Zo kan teveel zorgen, in je hoofd zitten, zorgen voor een disbalans in spijsverteringsorganen of een verstarring in jezelf zodat je geen plezier meer hebt. Zo zijn er tal van voorbeelden die door een bepaald patroon ontstaan. Het is nu zaak om vitaal te worden, als jezelf. Daarvoor is reiki en dan met name op de chakra’s, een goed begin. Het werkt ook ondersteunend bij een proces.

Ervaar het een keertje zelf en maak een afspraak in de praktijk te Castricum. Ik werk met edelstenen en kristallen. Elke geeft een eigen uitstraling/energie af.

Eerst ga ik na hoe het met je energie gesteld is. Hierbij gebruik ik de pendel. De behandelingen onderga je liggend op de behandeltafel (met kleding aan).

Het beste is het om de chakra reiki binnen een het healingstraject Van Min naar Plus te doen. Dit komt neer op vier afspraken, met o.a. tarot consulting, chakra reiki, edelsteen voor jezelf, afstem-meditaties, Bach bloesems, astrologie/numerologie inzichten en bezoek aan een spirituele ochtend (pendelen voor een gezond aura of de ochtend Weer Jezelf).

Boek gauw een afspraak voor een chakra reiki of een oriëntatiegesprek voor wat het Van Min naar Plus traject voor jou kan betekenen.

Rechtenvrije foto's van Reiki, afbeeldingen Reiki | Depositphotos®