Chakra reiki

Ik heb de eerste graad van reiki gehaald, aangevuld met mijn opleiding tot energetische massage. Deze twee heb ik gecombineerd om tot een unieke aanpak in healing te komen, die reiki toespitst op de chakra’s in het lichaam. Deze chakra’s/energiepunten in het aura, zorgen ervoor dat je als mens fijn en volwaardig leeft.

Een verstoord energielichaam/aura kan leiden tot ziektes en dat wil je zeker tegenhouden! Zo kan teveel zorgen, in je hoofd zitten, zorgen voor een disbalans in spijsverteringsorganen of een verstarring in jezelf zodat je geen plezier meer hebt. Zo zijn er tal van voorbeelden die door een bepaald patroon ontstaan. Het is nu zaak om weer in jouw eigen kracht te komen. Daarvoor kan reiki net dat stevige zetje in de rug zijn. Zo kun je het voortaan zelf beter aan.

Ervaar het een keertje zelf en maak een afspraak in de praktijk te Castricum. Ik werk met de kracht van edelstenen en kristallen, waardoor een normale reiki behandeling verkort kan worden met 4 keer! Daarom duurt bij mij de totale afspraak voor chakra reiki een halfuur, omdat de feitelijke behandeling maximaal 12 minuten duurt. Naast het kopje koffie of thee en een korte situatieschets vooraf en/of achteraf.

Ik ga met mijn handen op en boven de chakra’s en laat de hogere energie zijn werk doen. Het is vooral ervaren en weer verder gaan op jouw levenspad, met verbetering! De behandelingen zijn op een massagestoel of op een behandeltafel (met kleding aan).

Wil jij ook gevoed worden met de beste energie? Boek dan een afspraak!

Een inspiratie consult (1 uur) is ook mogelijk. Hierbij komen ook andere tools aan de orde, zoals tarot, Bach bloesem en meditatie.

Rechtenvrije foto's van Reiki, afbeeldingen Reiki | Depositphotos®