Bach bloesems

Wat zijn Bach bloesems?

De bloesems zijn volgens een speciaal procedé gemaakt door Dr. Edward Bach, begin vorige eeuw.
Dr. Bach had een goedlopende praktijk in Londen, maar besloot zich toe te leggen op de oorzaak van de problemen waarvoor mensen hem bezochten. Volgens hem lagen gemoedstoestanden, emoties aan de basis van veel lichamelijke ongemakken en ziektes. Dr. Bach had zelf goede kennis gekregen van de verschillende emoties waar mensen last van kunnen hebben. Hij onderzocht de eigenschappen van bepaalde bloemen/bloesems van planten en bomen en gebruikte deze om ze toe te dienen als iemand last had van vervelende gemoedstoestanden.

Lariks Foto's - Download gratis afbeeldingen - Pixabay
Lariks/ Larch bij o.m. faalangst

Wanneer jij dus last hebt van een bepaalde emotie, die valt onder het onderwerp onzekerheid, machteloosheid, boosheid, perfectionisme, wanhoop of angst bijvoorbeeld, dan kun de verandering bij jezelf, in je wezen, in gang zetten met de juiste Bach bloesem. Ook zeer geschikt voor kinderen of huisdieren!

Ik kan een mix van maximaal 7 bloesem soorten voor je samenstellen. Er kunnen dus meerdere Bach bloesems bij elkaar worden gedaan als dat nodig is. Het onderzoek is op basis van de situatie van de klant en aanvullend pendel ik uit de bepaalde gemoedsgroep(en) de juiste bloesem(s).

Een paar weken na inname van de druppels,  plannen we een vervolg consult in en zo bepaal ik samen met jou of de samenstelling van bloesems goed is, of iets gewijzigd kan worden bij een nieuw flesje. Je doet ongeveer 3 weken met een fles van 30 ml.

De Bach bloesem kan onderdeel zijn van het traject van een aantal sessies, het Van Min naar Plus traject.

De kosten van het hele onderzoek plus mixen van een bloesem therapie, inclusief flesje 30 ml, zijn € 27,50.

Reageer via mijn mail Annette@inspiri.nl of de contactpagina!