Bach bloesems

Wat zijn Bach bloesems?

De bloesems zijn volgens een speciaal procedé gemaakt door Dr. Edward Bach, begin vorige eeuw.
Dr. Bach had een goedlopende praktijk in Londen, maar besloot zich toe te leggen op de oorzaak van de problemen waarvoor mensen hem bezochten. Volgens hem lagen gemoedstoestanden, emoties aan de basis van veel lichamelijke ongemakken en ziektes. Dr. Bach had zelf goede kennis gekregen van de verschillende emoties waar mensen last van kunnen hebben. Hij onderzocht de eigenschappen van bepaalde bloemen/bloesems van planten en bomen en gebruikte deze om ze toe te dienen bij bepaalde vervelende gemoedstoestanden van de mens. Jij kunt ze ook gebruiken!

Lariks Foto's - Download gratis afbeeldingen - Pixabay
Lariks/ Larch bij o.m. faalangst

Wanneer jij dus last hebt van een bepaalde emotie, die valt onder het onderwerp onzekerheid, machteloosheid, boosheid, perfectionisme, wanhoop of angst bijvoorbeeld, dan kun de verandering bij jezelf, in je wezen, in gang zetten met de juiste Bach bloesem.

 

Ik kan een mix van maximaal 7 bloesem soorten voor je samenstellen. Er kunnen meerdere Bach bloesems bij elkaar worden gedaan als dat nodig is. Het onderzoek is op basis van een aantal antwoorden op persoonlijke vragen van de klant en mijn pendel.

Een paar weken na inname,  plannen we een vervolg consult in en zo bepaal ik samen met jou of de samenstelling van bloesems goed is, of iets gewijzigd kan worden bij een nieuw flesje. Je doet ongeveer 3 weken met een fles van 30 ml.

De Bach bloesem kan onderdeel zijn van het traject van een aantal sessies, het Van Min naar Plus traject.

Als je alleen interesse hebt in Bach bloesem, kun je het onderzoek laten doen. De kosten hiervan zijn, inclusief een flesje 30 ml, € 25,-. Ik kan het flesje eventueel verzenden.

Reageer via mijn mail Annette@inspiri.nl of de contactpagina, bij interesse!