Bach bloesems

Herstel van balans in veel soorten emoties met  Bach bloesems
Bach bloesems zijn ontworpen door Dr. E. Bach en zijn gemaakt van de bloesems van planten en bomen, die bepaalde eigenschappen bij zich dragen. Bij inname van bepaalde druppels, geven deze de juiste werking door, zodat er weer rust en vertrouwen is.

Er zijn wel 38 soorten bloesems, dus er is voor iedere emotie of disbalans een remedie samen te stellen. Ze kunnen ondersteunend werken bij allerlei situaties waar je onrust ervaart, zoals
om een bepaalde heftige periode goed te doorstaan of bij andere spannende momenten in het leven. Samen gaan we op zoek naar de juiste mix bloesems voor jouw situatie!

Reactie van een gebruikster: “Ik ben meer geaard, tot mezelf gekomen, alsof ik geland ben ofzo. Je kunt het in mijn ogen zien.”

Afkomst Bach bloesems
Dr. Edward Bach, uit Engeland, heeft de (extracten van de) bloesems geproduceerd. Hij was een succesvol bacterioloog, arts en heeft synodes tegen darmziektes ontwikkeld. Toch wilde hij zich meer richten op natuurlijke middelen, omdat hij zag dat er vaak een bepaalde gemoedstoestand aan ziektes vooraf ging. Het werden de bloesems!  Edward Bach onderzocht de bloesems in het veld en bracht hun eigenschappen in kaart. Hij testte ze uitvoerig op mensen.

 Al heel snel kun je het verschil in jezelf ervaren.

Maak nu een afspraak voor een Bach bloesem inventarisatie afspraak aan!
De Bach bloesem therapie kan ook een onderdeel zijn van een healing traject.