Tarot training

==>Tip: Kijk ook bij de info over de workshops, waarvan twee workshops over de tarotkaarten gaan. Deze zijn geschikt als je eerst wilt kijken of het leggen van tarotkaarten iets voor jou is. 

OPLEIDING TAROTKAARTEN – deel I en deel II

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke en praktische tarot opleiding / tarot lessen, leer je de kaarten zelf leggen! Elke kaart vertelt weer iets anders. Het deck is op een spirituele/occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde, “De Orde van de Gouden Dageraad”. Deze orde was erop gericht om jezelf zo volwaardig/spiritueel mogelijk te ontwikkelen.  

Tarotkaarten als gesprekstool
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met symbolen gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Dat juist een bepaalde kaart met geheime onthulling op tafel valt, is geen toeval. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij alle 78 kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen. Inmiddels draag ik mijn (praktische) kennis en ervaring graag over. Ik weet waar je tegenaan kunt lopen en wat je moet weten. 

Inhoud cursus deel I en II
De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de Grote Arcana kaarten en deel II over de Kleine Arcana kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 hoofdkaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al de tarot gaan leggen. De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer en geven dus belangrijke aanvullende informatie. 

Naast een introductie over de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Zo kun je steeds meer kaarten meenemen in bepaalde leggingen, die je ook leert. De eerste oefening hiermee is een kaart voor iemand pakken en kijken of deze kaart bij diegene past.

Praktisch
Het zijn vijf lessen, van 1,5 uur. Nadat je je opgeeft, ga ik in overleg met de deelnemers een dag en tijdstip afstemmen. Het weekend is ook mogelijk. 

Deel II over de kleine arcanakaarten, gaat van start in het weekend van 1 oktober.  Je kunt hier ook mee starten en later de lessen over de grote arcanakaarten volgen. 

De locatie is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassia-terrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (ongeveer boven restaurant De Oude Keuken). 

De kosten voor de tarot training zijn: 
* 5 lessen over de Grote Arcana kaarten €145,- (een deck tarotkaarten van de Rider Waite is aan
   te schaffen voor € 10,-), en
* 5 lessen over de Kleine Arcanakaarten € 145,- (inclusief certificaat). 

Voor de cursusmap met info vellen vraag ik een bijdrage van € 6,-. (voor beide trainingen). 

Aanmelden?
Meld je aan via mijn het contactformulier!

۞