Tarot training

 

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een (coaching)gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke training leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite, zelf leggen! Het brengt veel wijsheid en nieuwe weetjes naar boven.

Waarom tarotkaarten gebruiken?
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met veel symboliek erbij gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Je mag erop vertrouwen, dat het geen toeval is, dat bepaalde kaarten vallen!

Als je mensen coacht, kun je met tarotkaarten de situatie of vraag die er is, vanuit een bepaalde invalshoek bekijken. Je zult versteld staan over de waarheid, die uit de kaarten naar voren komt. Hoe vertrouwder je met de kaarten raakt, hoe beter jouw intuïtie wordt. Natuurlijk kun je ze voor jezelf leggen en zo te weten komen hoe de tendens van een bepaalde situatie is. Als je ze voor een ander legt, dan stem je af op die ander, of die ander pakt de kaarten als hij of zij bij jou is. 

Omdat de kaarten vanuit Hogere, spirituele wijsheid zijn ontwikkeld, zullen ze altijd erop gericht zijn om iemand de juiste dingen te vertellen en dus te ondersteunen bij iets.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van Carolien, een ervaren tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij de kaarten stuk voor stuk ter sprake kwamen. 78 maar liefst!  Inmiddels heb ik zoveel praktijk ervaring met leggen, dat ik mijn kennis goed kan overdragen. Ik weet wat je moet weten in de praktijk. 

Ik splits de training in twee delen, anders wordt het veel te veel informatie om te onthouden. Er zijn 5 ochtenden die over de Grote Arcana kaarten gaan en wederom 5, waarin we de Kleine kaarten leren interpreteren. De Grote Arcanakaarten zijn de 22 kaarten, die over de wat grotere onderwerpen gaan. Alleen hiermee kun je ook volledige leggingen doen! Mocht je daarna verder willen met de Kleine Arcana, dan kan dat. Dan word je een volleerd tarotkaarten legger! Na het doorlopen van de training(en), ontvang je een certificaat. 

Inhoud training:
Naast algemene informatie en herkomst van de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Het is interessant om zo steeds meer kaarten mee te kunnen nemen in de kaartleggingen. Tussendoor ga je aan de gang met eenvoudige leggingen, zodat je op een speelse manier steeds grotere leggingen kunt doen. 

Data en kosten 
De training voor eerst de Grote Arcana tarotkaarten is op vijf bijeenkomsten. Hij start op 14 oktober 2021 (donderdagen) èn op 16 november (dinsdagen), van 14.00 tot 16.00 uur. De locatie is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassiaterrein, Castricum/Bakkum (aan Zee).

De kosten van de Grote Arcana training zijn € 139,- inclusief pak Rider Waite tarotkaarten, cursusmap, koffie/thee, certificaat.

De data voor de Kleine Arcana kaarten training moeten nog gepland worden. Verwachtte startdatum is in januari 2022. 

Aanmelden?
Leuk! Meld je aan via mijn mail annette@inspiri.nl. Ik zal je dan de bijzonderheden, zoals precieze locatie, betalen etc. mailen.