Tarot training

==>Tip: Kijk ook bij de info over de workshops, waarvan twee workshops over de tarotkaarten gaan. Deze zijn geschikt als je eerst wilt kijken of het leggen van tarotkaarten iets voor jou is. 

OPLEIDING TAROTKAARTEN IN EEN GROEPJE IN CASTRICUM
(Kijk onderaan voor de online variant) 

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Ontdek de jouw waarheid met deze leuke en praktische tarot opleiding  en leer de tarotkaarten zelf leggen! Elke kaart vertelt weer iets anders en vullen elkaar goed aan. Het deck is op een fameuze occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde, (The Golden dawn, oftewel ” De Gouden Dageraad”). Deze orde was erop gericht om jezelf zo spiritueel mogelijk te ontwikkelen.  

Tarotkaarten als gesprekstool
Het geeft extra diepgang aan een gesprek als je deze kaarten gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Dat je een bepaalde kaart pakt, is geen toeval. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarot juf. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij alle 78 kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen. Inmiddels draag ik mijn kennis en ervaring graag over. Zo praktisch mogelijk, dus dat je het echt goed leert in plaats van dat je zelf alles moet opzoeken op internet bijvoorbeeld. Door samen te oefenen, leer je ook van elkaar. 

Inhoud cursus deel I en II
De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de Grote Arcana kaarten en deel II over de Kleine Arcana kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 hoofdkaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al de tarot gaan leggen. De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer en geven dus belangrijke aanvullende informatie. 

Naast een introductie over de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Zo kun je steeds meer kaarten meenemen in bepaalde leggingen, die je ook leert. De eerste oefening bijvoorbeeld is een kaart voor iemand anders pakken.

Praktisch
Het zijn vijf lessen, van 1,5 uur. 

Deel I gaat over de Grote Arcanakaarten uit de tarot. Op vijf zondagen van10.30 tot 12.00 uur , nieuwe startdatum af te stemmen. 

Deel II over de kleine arcanakaarten is afwisselend op zondag ochtenden en een avond doordeweeks. 

De locatie is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassia-terrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (boven restaurant De Oude Keuken). Ik mail je hoe je hier kunt komen. 

Aanmelden? Ga naar het contactformulier! Kijk hier voor de tarieven

ONLINE TAROT OPLEIDING

DEEL I Grote Arcanakaarten (Dit zijn de 22 hoofdkaarten binnen de tarot)

⭐️7 Weken lang krijg je elke week een mailtje met lesstof en een (leg)opdrachtje die over die informatie gaat. Deze mail je in die week terug naar mij.
⭐️Ik kijk jouw uitleg van jouw gelegde kaarten na en stuur je mijn bevindingen terug;
⭐️Een keer tussentijds, spreken we af voor een chat of videogesprekje, over onder andere de vragen die je hebt. 

⭐️BONUS ⭐️: een halfjaarsverwachting door mij voor jou uitgelegd per mail! 

DEEL II Kleine Arcanakaarten (Dit zijn de 56 aanvullende kaarten binnen de tarot)

⭐️7 Weken lang krijg je elke week een mailtje met lesstof en een (leg)opdrachtje die over die informatie gaat. Deze mail je in die week terug naar mij.
⭐️Ik kijk jouw uitleg van jouw gelegde kaarten na en stuur je mijn bevindingen terug;
⭐️Een keer tussentijds, spreken we af voor een chat of videogesprekje, over onder andere de vragen die je hebt. 

Tarieven

 ۞ Na afronding van beide delen, ontvang je een certificaat en ben je een tarot reader. 
Vragen of opgeven? Neem contact op.