online Tarot training

 

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een (coaching)gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke training leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite, zelf leggen! Als je dit eenmaal hebt geleerd, heb je hier altijd profijt van. Het brengt veel wijsheid naar boven.

Waarom tarotkaarten gebruiken?
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met veel symboliek erbij gebruikt. De zogenaamde arcanakaarten waaruit het tarotdeck is opgebouwd, bevatten geheimen. Arcana betekent geheim. Je mag erop vertrouwen, dat het geen toeval is, dat bepaalde kaarten vallen!

Als je mensen coacht, kun je met tarotkaarten de situatie of vraag die er is, vanuit een bepaalde invalshoek bekijken. Je zult versteld staan over de waarheid, die uit de kaarten naar voren komt. Dit gebeurt natuurlijk via jou. Je gebruikt jouw intuïtie, dus je gaat uit je hoofd en het weten. Hoe vaker je legt, hoe vertrouwder je met de kaarten raak en hoe beter jouw intuïtie wordt. Je maakt ook verbinding met iemand waarvoor je de kaarten legt. Natuurlijk kun je ze ook voor jezelf leggen. Het leuke is, dat je met de kaarten eerder over de diepere, verborgen dingen praat, dan dat je tijdens een gewoon gesprek doet.

Omdat de kaarten vanuit Hogere inzichten zijn ontwikkeld, zullen ze altijd erop gericht zijn om iemand de waarheid te vertellen en dus verder te helpen, oplossingsgericht en met eerlijk advies.

18 Jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een zeer ervaren dame tijdens een opleiding. Inmiddels ben ik zo ver, dat ik mijn kennis graag wil overdragen. Natuurlijk met de juiste handigheidjes erbij, die je niet zomaar van het internet of online opleiding krijgt.

De training gaat over de Grote Arcana kaarten uit het aloude Rider Waite deck. Het zijn de 22 belangrijkste kaarten van de 78 kaarten waaruit de Rider Waite bestaat. Zij gaan over verschillende thema’s en stadia uit het leven en kunnen prima aanwijzingen geven over een vraag die je hebt. Hoe ontwikkelt iets zich bijvoorbeeld?

Inhoud training:
Naast algemene informatie en geschiedenis, gaat de training kaart voor kaart in op de betekenis. Het is interessant om steeds meer kaarten mee te kunnen nemen in de kaartleggingen. Hiervoor geef ik je tussendoor speelse oefeningen, waarbij je zelf leggingen leert leggen. Ook is er de Tarot Community op Facebook (ondergebracht bij mijn pagina Inspiri), waar je kunt brainstormen over jouw leggingen. In de eerste oefening leg je bv. 1 kaart en later leg je drie kaarten voor het Verleden, Heden en de Toekomst.

De kosten voor deze online training zijn € 109,-.
Als je nog geen eigen (Rider Waite) tarotkaarten hebt, kan ik deze, de Engelse variant, toezenden. Deze kosten € 10,- voor een pak (inclusief verzendkosten).

Vragen? Stel ze via de mail aan mij: annette@inspiri.nl
Direct aanmelden en starten? Ga naar de aankoop pagina

Geschatte duur van de training: 12 weken, maar je doet het in je eigen tempo.