Tarot training

==>Kijk ook bij de spirituele lessen. Dit is een serie van 4 introductielessen over verschillende manieren om alternatief en met energie bezig te zijn, waarvan de eerste twee lessen over de tarot gaan. 

 

COMPLETE CURSUS TAROTKAARTEN – deel I en deel II

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke en praktische training tarot kaarten training (met het Rider Waite kaartendeck) leer je de kaarten gebruiken. Elke kaart vertelt weer iets anders. Het deck is op een spirituele/occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde, “De Orde van de Gouden Dageraad”. Deze orde was erop gericht om jezelf zo volwaardig mogelijk te ontwikkelen.  

Tarotkaarten als gesprekstool
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met symbolen gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Dat juist een bepaalde kaart met geheime onthulling op tafel valt, is geen toeval. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij alle 78 kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen! Inmiddels wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen. Ik weet waar je tegenaan kunt lopen. 

Inhoud cursus deel I en II
De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de Grote Arcana kaarten en deel II over de Kleine Arcana kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 hoofdkaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al de tarot gaan leggen. De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer en geven dus aanvullende informatie. Ook niet geheel onbelangrijk! 

Naast een introductie over de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Zo kun je steeds meer kaarten meenemen in bepaalde leggingen, die je ook leert. De eerste oefening hiermee is een kaart voor iemand pakken en kijken of deze kaart bij diegene past.

Praktisch

Beide cursussen zijn in vijf lessen. De cursus is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassia-terrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (ongeveer boven restaurant De Oude Keuken). Een datum stemmen we af als ik voldoende inschrijvingen heb. 

De kosten voor de Grote Arcana training zijn € 145,-, inclusief een pak Rider Waite tarotkaarten, cursusmap, gezelligheid en € 115,- voor de Kleine Arcanakaarten, inclusief cursusmap, koffie/thee/lekkers en een persoonlijk certificaat. 

Aanmelden?
Meld je aan via mijn het contactformulier. Dan plan ik een datum, op een dinsdag ochtend of zaterdag ochtend en duren 1,5 uur. 

۞