Tarot training

W O R K S H O P   T A R O T 


Naast de echte opleiding, is er nu ook een workshop, waarbij je een heel eind op weg wordt geholpen om zelf de tarotkaarten te leggen.
* De eerstvolgende data: – maandagavond 8 augustus, van 20 tot ong. 21.30 uur, of
                                      – zaterdagmiddag 13 augustus, van 14 tot 15.30 uur
   Bij aanmelding van meerdere personen is een andere datum af te spreken! 
* Waar? te Castricum, Oude Parklaan 119 (boven de Oude Keuken).

* Kosten: € 25,-. Dit is inclusief pakje (Rider Waite) tarotkaarten en mapje. 
==>Als je besluit verder te gaan met de meer uitgebreide tarot opleiding, krijg je € 25,- korting.
* Opgave per mail naar annette@inspiri.nl. 


COMPLETE CURSUS TAROTKAARTEN – deel I en deel II

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke en praktische training tarot kaarten training (met het Rider Waite kaartendeck) leer je de kaarten gebruiken. Elke kaart kan weer iets anders zeggen. Het deck is op een spirituele/occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde, “De Orde van de Gouden Dageraad”. Deze orde ging uit van de beste mogelijke manier van (spirituele) ontwikkeling van de mens. 

Waarom tarotkaarten gebruiken?
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met symbolen gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Je mag erop vertrouwen, dat het geen toeval is, dat bepaalde kaarten vallen!

Natuurlijk kun je ze voor jezelf leggen en zo te weten komen hoe de verwachting van een bepaalde situatie is. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij alle 78 kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen! Inmiddels wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen. Ik weet waar je tegenaan kunt lopen. 

cursus deel I en II
De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de grote arcana kaarten en deel II over de Kleine arcana kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 hoofdkaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al leggingen doen! De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer. 

Inhoud training:
Naast een introductie over de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Zo kun je steeds meer kaarten meenemen in de leggingen. De eerste oefening is een kaart voor iemand pakken en kijken of deze kaart bij diegene past.

Praktisch
De cursus is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassia-terrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (ongeveer boven restaurant De Oude Keuken). 

De kosten voor de Grote Arcana training zijn € 145,-, inclusief een pak Rider Waite tarotkaarten, cursusmap, koffie/thee/lekkers, certificaat en € 135,- voor de Kleine Arcanakaarten, inclusief cursusmap, koffie/thee/lekkers en certificaat. 

De eerstvolgende mogelijkheid om te beginnen is: 
✪ Grote Arcanakaarten (deel 1): start binnenkort, op een doordeweekse dag/avond in overleg. Geef je snel op! 
✪ Kleine Arcanakaarten (deel 2): wordt waarschijnlijk op een donderdag of zondagochtend gegeven aan 
    vanaf september 2022. 

Aanmelden?
Meld je gauw aan via mijn mail annette@inspiri.nl!