Inner Nature Motivation

Verbind je met jouw eigen natuurlijke energie en neem met deze leuke workshop even de tijd voor jezelf. De tijd gaat al zo snel, met alle to-do lijstjes. Het is weer eens tijd voor wat leuks! Het is tijd voor jou.
Je krijgt eye openrs over jezelf en kunt hier weer gemotiveerd mee verder in je dagelijkse routine. Misschien doe je het nu net even anders 😉

In deze middag
maken we gebruik van esotherische, energetische zaken, zoals het uitvoeren van een chakra scan (met pendel), op een eenvoudige manier iets van jezelf neerstrijken op papier en persoonlijke inzichten opdoen met de tarot! Het is inzichtgevend en interessant. Het is eigenlijk ook wel een beetje magisch. Dat heb je als je met die mooie energie werkt.

Algemeen
Eerstvolgende data: zat. 8 juni, zat 6 juli, van 14.00 tot 17.00 uur, kosten: € 111,- in Castricum.  (Deze workshop is ook mogelijk op locatie).
Inclusief een set van 7 chakra kubussteentjes! (elk heeft zijn eigen energie) en een Bach bloesem druppelflesje met 1 bloesemsoort voor jou, jouw piece of art!

Een kopje koffie of thee is aanwezig.

Meld je aan via het contact formulier!


Motiveer jouw energie, inspireer jezelf!