Afspraak plannen

* De praktijk is geopend op maandagmiddag, donderdag & vrijdag en op zaterdagmiddag. Als je de datum aanklikt, zie je de beschikbare tijden. Staat er geen tijd meer bij, dan kun je die dag geen afspraak maken; Na het klikken op “versturen” even wachten ajb. (dit duurt eventjes).
* Vink bovenin het soort van afspraak aan.
* Minimaal 2 (werk)dagen van tevoren aanvragen.  Na de automatische mailbevestiging, krijg je van mij nog de definitieve bevestiging!

Aanmelden voor de cursus pendelenBach bloesem workshop of Inspiration Day of Any-mal Event (zie de data bij de info) graag per contactformulier, of mail.

 

— Vanaf 25 april ben ik een week met vakantie en kun je dan ook geen afspraak maken. —


Bevestig

Andere vragen? Reageer via het contactformulier of mail naar annette@inspiri.nl.

 

 

Voorwaarden bij afzeggen of niet nakomen van je afspraak

Het kan gebeuren dat je niet kunt komen. Als je jouw afspraak afzegt, dan kan dit zonder problemen, op een moment dat eerder is dan 48 uur voor het tijdstip van de afspraak. Als je binnen 48 uur afzegt, of niet komt, betaal je de helft van de kostprijs.
Als je na de gemiste afspraak een nieuwe afspraak maakt, betaal je de andere helft van de kostprijs. Bij wederom niet nakomen van deze afspraak, of bij bij het afzeggen hiervan binnen 48 uur voor de afspraak (zonder urgentie), vergoed ik de reeds betaalde helft van het bedrag niet.

Hiermee voorkom ik dat ik te weinig tijd heb om een afspraak met iemand anders in te kunnen plannen op het moment dat jij niet komt.
Bedankt voor je begrip.