Artikelen

Orgoniet piramides, met citrien of obsidiaan

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Er komt positieve energie vrij door de hars met metalen deeltjes erin. Dit beïnvloedt de mens, dier, omgeving en sfeer. Door de hars komt er ook een bepaalde druk op de edelstenen en metalen te staan, die de edelsteen minstens 500 keer sterker laat werken.

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog. Hij is de uitvinder of beter gezegd ontdekker van Orgon energie. Hij ontdekte door biologisch onderzoek dat er een universele alles doordringende energie bestaat. Hij heeft een apparaat ontwikkeld voor de opwekking van deze energie.
Later hebben mensen orgoniet voorwerpen gemaakt met dezelfde orgoniet energie, zoals
deze piramides. De hars samen met de metalen deeltjes, zoals goudsnippers, aluminium en koper zet negatieve energie en straling om in positieve. Dit heeft een gezond effect op mensen.
De orgoniet piramides blijven hun werking behouden.
Ze zijn 6 cm breed en hoog en kosten p.s. € 28,50. (Per 2 zijn ze € 50,-), exclusief verzendkosten.

De lichte met lichtgele citrien erin, is voor voorspoed, geluk, succes en rijkdom en vitaliteit, bevordert extraversie en zelfrespect/ vertrouwen, goed voor de werking van de onderste organen, zoals darmen, milt, blaas.

De zwarte met obsidiaan erin, gaat ten eerste voor de waarheid, omdat obsidiaan als een spiegel van de ziel is. Hij geeft bescherming, inzichten door helderheid (verlichting!) van geest en hij ontgift. Verder weert hij psychische aanvallen af (vloeken) Het is zeker een goede meditatiesteen. Leg hem op je hart of buik en kijk wat er gebeurt. Bij mij kwamen er zachte kleuren voor mij die zich afwisselden. Heel bijzonder. Obsidiaan bestaat ook wel als waarzegbol!
 Bestellen? Stuur mij een mailtje met je adres en telefoonnummer.
Pendelkaarten

Elke kaart heeft een persoonlijke vraag, over welzijn, zoals: Welke anti-oxidant heb ik nodig?, Welke kleur heeft een goede invloed? of Welke wierrook kan ik het beste aansteken? Deze pendelkaarten worden ook in de Pendel cursus gebruikt.
Ze zijn te koop per 4 stuks € 8,- (los € 2,50)

voorbeeld van de 25 soorten die er zijn.

  • Pendels, v.a. € 8,-
  • edelstenen; los of als hanger (Ik kan een edelsteen voor iemand voor een bepaald issue uitpendelen!) Prijs varieert.
  • Diverse engelen of orakelkaarten. Vanaf €25,-.
  • Tarotkaarten, Rider Waite: € 11,- (Kijk ook bij de workshop en tarot opleiding.

Informatie via mail naar annette@inspiri.nl of stuur een chatbericht met Messenger : Annette van Urk