Artikelen

JAARLEGGING  2024

Chinese, Aziatisch, Kaars, Viering, Vuur

Deze is weer aan te vragen! Maand voor maand leg ik met de tarot de belangrijkste gebeurtenissen voor jou uit die je mag weten, met andere orakel boodschappen. Extraatje van dit jaar is een persoonlijke gechannelde boodschap van een aartsengel, met jouw focuspunt voor het jaar.  € 59,- Geef in het contactformulier je geboortedatum door en geef de dingen aan waar je vooral benieuwd naar bent en hoe het er nu mee is).

Orgoniet piramides, met citrien of obsidiaan erin

De natuurlijke hars (orgoniet) waar deze piramide van gemaakt is, zorgt samen met de metalen deeltjes, voor positieve energie, voor mens, dier, omgeving. Het beïnvloedt de energie die er al is. Ook werkt de edelsteen zeker 500 keer sterker dan normaal, door een bepaalde sterkte in druk van de hars erop (orgoniet is ontwikkeld door W. Reich). 

Ze zijn 6 cm breed en hoog, € 28,50. (Per 2 voor € 50,-), excl. verzendkosten.


De lichte met lichtgele citrien erin, is voor voorspoed, geluk, succes en rijkdom en vitaliteit, bevordert extraversie en zelfrespect/ vertrouwen, goed voor de werking van de onderste organen, zoals darmen, milt, blaas.

De zwarte met obsidiaan erin, gaat ten eerste voor de waarheid, omdat obsidiaan als een spiegel van de ziel is. Hij geeft bescherming, inzichten door helderheid (verlichting!) van geest en hij ontgift. Verder weert hij psychische aanvallen af (vloeken) Het is zeker een goede meditatiesteen. Leg hem op je hart of buik en kijk wat er gebeurt. Bij mij kwamen er zachte kleuren voor mij die zich afwisselden. Heel bijzonder. Obsidiaan bestaat ook wel als waarzegbol!

 Bestellen? Stuur mij een mailtje met je adres en telefoonnummer.

Edelsteen 
Tip! Ik kan edelstenen (evt. als armband of hanger b.v.) voor je uitpendelen! Bijv. bij een wens of probleem. Prijs varieert.
Pendels
Diverse pendels met of zonder edelsteen € 13,-
Pendelkaarten

Elke kaart heeft een persoonlijke vraag, over welzijn, zoals: Welke anti-oxidant heb ik nodig?, Welke kleur heeft een goede invloed? of Welke wierrook kan ik het beste aansteken? Deze pendelkaarten worden ook in de Pendel cursus gebruikt.
Per 4 stuks € 8,- (los € 2,50)

voorbeeld van de 25 soorten die er zijn.

 

 

 

 

 

Orakelkaarten
O.a. liefelijke engelenkaarten, door kunstenares Sulamith Wülfing. € 14,- Met inspirerende engelenboodschappen en boekje erbij voor uitleg. (kan opgestuurd worden).
Ik heb nog meer kaarten voorradig, dus informeer gerust.

Geef je bestelling door per mail naar annette@inspiri.nl