Tarot

Rider Waite 

Ik werk in mijn praktijk met het tarot deck Rider Waite, dat in 1905 is ontstaan op initiatief van Arthur Waite en Pamela Colman-Smith, leden van de occulte school in Engeland. Alle kaarten zijn precies zo opgebouwd, dat ze alle benodigde informatie kunnen geven voor een zaak.

 

Tarot betekent “hogere weg”.
Ze geven je hoop en inzichten.

Tarot reading/counseling in de praktijk in Castricum

Met de tarotkaarten (en pendel) krijg je informatie over een  situatie zoals die nu is en welke kant het opgaat volgens de huidige energie en omstandigheden. Ook komen  er suggesties of inzichten op tafel. Het consult duurt 50 minuten (met een kopje koffie of thee). Boek deze afspraak nu in met de boekingstool.

Online consult

Het is mogelijk dat ik gericht, met de kaarten op een specifieke vraag in ga. Het verslag hiervan, mail ik. Vraag aan via het contactformulier.

Zelf de tarot leren?

Ook dit is mogelijk bij mij. Begin met het volgen van een workshop, of stroom gelijk door naar de tarot opleiding!
Als een mooie aanvulling op de training, heb ik de Tarot seances; dit zijn oefen sessies, eenmaal per maand. Meer info hierover krijg je nadat je een workshop of training hebt gevolgd.

Reacties op de jaarlegging (online of in de praktijk)

“Zoals je in vorige jaar legging had voorspeld ben ik verhuisd, super blij dat het eindelijk zo ver was! Ben ook erg ziek geweest, dat is gelukkig voorbij! Werk weer fulltime! Eigenlijk denk ik dat ik graag zou willen weten of het in de toekomst misschien liefde 🧡 inzit? ” Bij aanvraag voor jl 2024

Heb het gelezen en wordt een mooi jaar voor mij. Ik herken er veel in. Sinds enkele weken weet ik dat ik Artrose in mijn knie heb. Hierdoor sta ik nu op een kruising doordat ik mijn knie niet te lang mag belasten, dus 2 dagen winkel is niet verstandig. Wat ga ik nu doen dat bij mij past. Keuzes maken. En in juni ga ik als assistente mee met de Maria Magdalena reis in Zuid Frankrijk(spirituele groep) Ben er zeer blij mee dank je wel weer 🙏🥰” over jaarlegging 2023

“Dankjewel Annette! Er staan al dingen in die gaan gebeuren ? Oa half januari start ik met……
Nou nogmaals super bedankt en voor jou ook alvast een fijn en liefdevol nieuwjaar!” over jaarlegging 2023

“Ben zeer benieuwd , 2022 was zeer kloppend. Super !”

Dank je wel!?❤
Ik heb nu al zin in het nieuwe jaar, kom maar op ik ben er klaar voor??
“Hoi Annette, Weet je dat jouw jaarlegging echt precies is uitgekomen alles”
“Lieve Annette, dankjewel weer voor prachtig jaar legging, al heb ik jaren geleden opgegeven om liefde te vinden, krijg ik door deze legging weer sprankje hoop! Hoop om te verhuizen, beterschap op het werk gebied allemaal dingen die jij benoemd in de jaar legging, spelen in mijn leven op moment, ik dank je met mijn hele hart voor deze mooie inzicht! Liefs van hier??❤️??
“Dit jaar (2022) zat je echt heel erg goed
???, ik geloof in jou, Je bent goed“
“Hoi Annet, toch even leuk om te delen! De eerste maand (januari 2023) is alweer heel accuraat! Begin vh jaar bericht dat we geld vd energieleverancier terug krijgen. En zojuist bericht van een claim vd luchtvaartmaatschappij dat ze de betaling toezeggen. Groetjes …..”

“Annette weet je het juiste inzicht te geven wat er nodig is om een volgende stap of beslissing te nemen. Met behulp van haar tarotkaarten krijg je een uitgebreide onderbouwing wat jou te wachten of te doen staat zonder dat ze daar een eigen oordeelsvorming over heeft. Ze houdt het contact prettig en persoonlijk waardoor je je bij haar direct op je gemak voelt. Ze heeft mij al vele malen geholpen met een hulp vraag en haar antwoorden en adviezen zijn altijd uitgekomen. Ze heeft bijzondere talenten waar ze trots op mag zijn.”

“Het gaat erg goed. Het klopte erg goed, wat je voorspeld had. Alleen de volgorde was een beetje anders; maar dingen gebeuren als het de tijd is. Wij hebben ons appartement verkocht aan een zeer welvarende partij en inderdaad hebben wij nu een prachtig huis gekocht in een nostalgische buurt, wat jij zei.
Je had het ook over een kind van ons, dat slaapproblemen zou krijgen; Dit is nu heel erg aan de orde en dit is pittig. ” van A.
“Heel erg dank je wel, ik ben onder de indruk. Het klopt, ook met wat ik van binnen voel. Helaas had ik een retraite in gedachten in mei maar dat is midden in het eindexamen van mijn jongste en hij wil niet naar zijn vader dus blijf ik thuis. Wie weet komt er nog iets anders voorbij, In juni gaan we verhuizen dus ik ben benieuwd hoe het met mijn plannen gaat. En nu, ik ben gewoon uitgeput, Alles lezen was al veel me maar ik ben heel dankbaar. Dank je wel ” M.

De bronafbeelding bekijken Zelf de tarot leren? Kijk bij de trainingen of cursussen die ik geef!