Inzicht met tarot

Soms zit je met een persoonlijke vraag of wil je gewoon meer weten om jou verder te helpen. Met behulp van o.a. mijn tarotkaarten wil ik je graag helpen en inspireren. De kaarten spreken de onderliggende waarheid en zijn erop gericht jou hulp en hoop te geven voor de beste uitkomst.

Ja ja, hij is er weer de JAARLEGGING 2022  !!!

Natuurlijk leg ik per maand de tarot om te weten welke items een rol spelen voor jou.  Nieuw dit jaar is, dat ik ook Sjamanistische inzichten aan je geef. De Sjamanen een natuurvolk uit Amerika, werken in en met de natuur samen. Ik doe een legging in de vorm van het binnenste rad van het Medicijnwiel (8 kaarten) om te bekijken waar jij voor staat en wat je te doen staat, voor de beste situatie. Zo ligt er bijvoorbeeld een kaart met boodschap voor jou op de plek van de Dondervogelclan, of op de positie van Vader Zon. Die geef b.v. aan, waar je jouw activiteiten op mag richten. Ook pendel ik een edelsteen voor jou uit, met beschrijving daarvan. Het leuke is, dat ik deze aan je geef, met beschrijving van de werking ervan voor jou.

Kosten: € 47,- voor deze uitgebreide legging, met edelsteen (excl. verzending). De legging wordt per mail aan je verstuurd. Aan te vragen via annette@inspiri.nl.

Geen beschrijving beschikbaar.

Hier wat reacties achteraf van eerdere jaarprognoses:

Van S.:

“Jouw voorspellingen…. Je maakt me bang soms.
Vandaag 1 november en heb conference call gehad met een bedrijf in …… (land)  die iets minder dan de helft van mijn bedrijf wilt inkopen. “
Van A:
“het raakte om in maart te lezen dat ik soms het idee heb niet begrepen te worden. Bekend thema. Ik voel me regelmatig helemaal niet zo thuis in deze wereld en eigenlijk met wat je letterlijk schrijft. Is precies want ik soms voel. “
Van P:
“Hai Annette, Ik ben heel erg blij met de jaarprognose! Een aantal dingen kan ik denk ik al plaatsen, een aantal dingen zijn nieuw of laat ik graag op me afkomen! Ben altijd al geïnteresseerd in alternatief/ spiritueel en ben op dit moment ook bezig met mezelf. Vind het een lastige wereld momenteel, dus deze prognose helpt me en sterkt me!
Dus heel erg bedankt. Ik hou je site in de gaten.”

 

Online chat tarot consult

een los consult kan gewoon vanuit huis en duurt 30 minuten (€ 25,-) en kan per chat/Messenger of Teams. Je kunt hiervoor een afspraak maken per facebook pagina Inspiri (Nu boeken).

Consult in de praktijk 

Wil je een keer naar de praktijk in Castricum komen, dan kan dat ook: te boeken via de agenda. Eventueel is een tarot consult met een traject of chakra reiki te combineren.

Reacties inspiratielegging via Zoom:

Debby ten Brink
Ik was met alle liefde een “proefkonijn” om te oefenen met zoom, het was een hele fijne inspiratie legging. Er is mij veel duidelijk geworden. Dankjewel. ♥️🙏🏻
Rachel Peeters 
Vandaag een inspiratielegging mogen ontvangen van Annette. Mooi hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen voor mij. Bevestiging om een vervolg te geven aan de weg die ik ben ingeslagen. Ik vind Annette heel prettig in de omgang; rustig en open met een veilige bedding. Aanrader💜