Pendel cursus

Deze cursus is voor iedereen, die wil geloven dat er meer is en hier contact mee wil leggen. Natuurkundige Albert Einstein (en vele anderen waaronder ontdekkers, filosofen, kunstenaars, legerleiders) zei, dat de pendel werkt vanuit het magnetische energieveld rondom de aarde. Ik zie vaak, dat mensen wel interesse hebben voor de pendel, maar er nog niet echt mee zijn gaan werken.

De volgende onderdelen komen vaak aan bod:

  • Afstemming met je gids / pendelkleedje
  • chakra/aura onderzoek; Is er ergens een disbalans op dit moment?
  • een kristal/edelsteen uitpendelen;
  • met pendelkaarten (met leuke persoonlijke vragen en antwoorden erop) grappige inzichten krijgen.

Wanneer en waar 

De volgende pendelcursus is op zaterdag 13 augustus, van half 11 tot half 1, in het Oude Administratiegebouw (ondernemersgebouw), Oude Parklaan 119,  Castricum/Bakkum (aan Zee), boven restaurant De Oude Keuken.

Kosten

Het kost € 45,- (vooraf betalen); Dit is inclusief (door jou uit te pendelen) edelsteen en pendel plus natuurlijk koffie, thee, koek.
Ook kun je extra zaken zoals edelstenen, pendels en pendelkleedje met letters aanschaffen.

Aanmelden

Stuur een mail naar annette@inspiri.nl met je (mobiele) telefoonnummer en de datum van je voorkeur.

Review:

“Hoi Annette, … 😉 Ik vond de cursus ontzettend leuk en persoonlijk door het kleine groepje. Ik vond het een fijne binnenkomst met alle edelstenen op tafel. De cursus was uitgebreid en praktisch, leuk om direct met je eigen situatie aan de slag te kunnen gaan en daarbij ondersteund te worden. Een verrassende toevoeging was de kaartenset en de tarot kaarten! Door de cursus, gebruik ik de pendel nog dagelijks. Dankjewel voor de leuke ochtend!”