Bach bloesem inventarisatie

Met respect voor en uit naam van Dr. Edward Bach werk ik met de Bach bloesems. Misschien heb je hier weleens wat over gehoord.
De bloesems worden gebruikt bij emotionele disbalans en zorgen er met hun specifieke eigenschappen voor dat de juiste energie tot iemand komt! Er zijn wel 38 soorten bloesems, gericht op verbetering van verschillende gevoelsbelevingen/moods. Er kunnen maximaal 6, 7 bloesems in een flesje, voor de ideale mix.

Stel, je voelt je een tijdje moedeloos zonder duidelijke reden. Dan is hier uit de groep wanhoop en moedeloosheid een geschikte bloesem voor te vinden. De extracten zijn puur natuurlijk. Ze zijn ook zeer geschikt voor huisdieren of kinderen.

Bach bloesem inventarisatie voor jou

Je gaat onderzoeken welke bloesem geschikt voor jou is. Hierbij gebruiken we een formulier, bloesem kaarten en een pendel.
Je krijgt de voor jou geschikte bloesems in een flesje (voor ruim 3 weken) mee naar huis.

✬ De BB inventarisatie, kun je zelf boeken via de agenda. Deze afspraak duurt ong. 1 uur.

Het is in Castricum, in het Oude Administratiegebouw (achterkant, ingang links van bakkerij Bak’m) en rechts van restaurant De Oude Keuken. De prijs is € 35,- inclusief flesje Bach bloesem mix (van ong. 4, maximaal 7 soorten bloesems),

Herhaling van het recept is mogelijk (voor € 22,-). Het is mogelijk om uit te zoeken of oude mix nog voldoet, of dat we de samenstelling van bloesems veranderen.