workshop Bach bloesems

Met respect voor en uit naam van Dr. Edward Bach werk ik met de Bach bloesems. De meeste mensen hebben weleens van Bach bloesems gehoord.
Deze bloesems worden gebruikt bij emotionele disbalans. Ze zorgen met hun bloesem eigenschappen voor een positieve verandering in wel 38 verschillende gevoelsbelevingen/moods. Stel, je voelt je een tijdje moedeloos zonder duidelijke reden. Dan is hier uit de groep wanhoop en moedeloosheid een geschikte bloesem voor te vinden. De extracten zijn puur natuurlijk en kunnen altijd ingenomen worden. Ze zijn ook zeer geschikt voor huisdieren of kinderen.

Wat wordt er gedaan?

Je gaat vooral zelf onderzoeken welke bloesem geschikt voor jou is. Hierbij gebruiken we een formulier, bloesem kaarten en een pendel.
Je neemt de voor jou geschikte bloesems in een flesje (voor 3 weken) mee naar huis.

Wanneer, waar, kosten?

Ik geef de bloesem inventarisatie in workshop verband en in privé verband!

✬ Workshop Bach bloesems: Eerstvolgende data van de workshop: 23 april, 11 juni, van half 11 tot ong. half 1. Geef je hiervoor op per mail of contactformulier en vermeld de datum. (Heb je een pendel? dan mag je deze meenemen).

✬ Bloesem Inventarisatie Privé sessie: voor een privé sessie 1-op-1 (of misschien met zijn 2-en), kun je zelf een afspraak boeken via de agenda. Deze afspraak duurt 1 à 1,5 uur.

Het is in Castricum, in het Oude Administratiegebouw (achterkant, ingang links van bakkerij Bak’m) en rechts van restaurant De Oude Keuken. De prijs is € 35,- inclusief flesje Bach bloesem mix (van ong. 4 soorten bloesems) met natuurlijk koffie/thee en iets erbij!

Na het gebruik van de Bach bloesem, kun je het beste een inventarisatie gesprek inplannen. Dan inventariseren we de juiste nieuwe mix.