introductie tarot

Wat houdt de workshop in?

Je maakt een begin met het zelf het leren leggen van die eeuwenoude tarotkaarten! Leer het spelenderwijs, en leg bijvoorbeeld de kaarten voor een persoonlijke kwestie voor het verleden, heden en toekomst (verwachting)! Ik leer jou de betekenissen per kaart. Ik wil vooral dat je er meteen en praktisch mee aan de slag kan. Ik weet met mijn ervaring wat je allemaal moet weten. Van de manier waarop je de kaarten legt, tot net even die sleutelwoorden. Als je de sleutelwoorden per kaart weet, dan weet je eigenlijk al genoeg om de kaart te kunnen duiden. 

Je krijgt een pakje Rider Waite kaarten èn een handout, als naslagwerk met o.a. de betekenissen van de kaarten, een symbolenoverzicht en uitleg van een paar leggingen. 

Als er tijd over is, kan ik voor de aanwezigen een legging naar wens doen. 

Wil je meer weten en het jezelf eigen maken in een rustig tempo? dan heb ik ook nog de online tarot training voor je. Deze is uitgebreider. Zie hier de informatie over de tarot training. Ook ben ik en workshop aan het ontwikkelen voor de Kleine Arcanakaarten. Deze kaarten geven aanvullende informatie. Als je deze kaarten ook kent, ben je volleerd tarot legger.

Praktische info
De training wordt gegeven in Castricum, in het Oude Administratiegebouw, aan de achterkant, 1-hoog.
Wanneer? De eerstvolgende workshop is op zaterdag 21 augustus van half 11 tot half 1. Geef je op gezellig!
Kosten zijn, inclusief koffie, thee, en een pakje tarotkaarten, informatiemap en een persoonlijke legging: € 39,-

P.S. de Vervolg tarot workshop , met de Kleine Arcana kaarten is op zaterdag 4 september! 

aanmelden via annette@inspiri.nl of via facebook InspiriAnnette

Wist je dat ik ook een mooie pendelworkshop heb?