Steengoed edelstenen workshop

Deze workshop is een mooie aanvulling op de pendel workshop, omdat je ook een pendel gebruikt, maar is ook los te volgen.

Over Steengoed

Ontdek wat de energie van verschillende edelstenen/kristallen met je kan doen. Als je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of examen hebt, kan een tijgeroogje of dumortieriet je helpen om goed bij jezelf te blijven , te concentreren en te ontspannen. Andere stenen schermen je bijv. af voor negativiteit en weer andere ondersteunen lichamelijke processen/ immuniteit.  Ik leg de werking van een aantal bekende stenen uit.

Eigenlijk wil ik vooral, dat je de waarde leert kennen van deze schatten uit de natuur. Sommige zijn al miljoenen jaren geleden ontstaan!

Natuurlijk maken we het nog leuker, door een edelsteen uit te zoeken, die liefdevolle energie naar je uitzendt. Als je deze in jouw (thuis)omgeving legt, zal de trilling en energie zijn werk doen. Ook checken we jouw aura systeem met de pendel. Hieruit komt een steen naar voren, die voor meer balans zorgt. Ook kun je steentjes afnemen voor iemand anders. Kinderen en dieren pikken de energie heel natuurlijk op.

Als je een pendel hebt, graag meenemen! Zo niet,  zijn er ook pendels aanwezig.


Wannee
r, kosten en locatie

De workshops zijn op een aantal zaterdagen, in de ochtend van 10.30 tot ong. 12.00 uur op mooie bosrijke locatie.  De eerstvolgende zijn op  22 mei en 26 juni. De kosten: € 39,-. Je krijgt hierbij een (edel)steentje, notitieblokje, koffie/thee etc.

De workshop vindt plaats, (links) langs de Zeeweg richting strand: Oude Parklaan 119 (boven restaurant de Oude Keuken), Castricum. Er zijn veel steentjes/kettingen aan te schaffen, waaronder de Gouden Driehoek, bestaande uit amethist, rozenkwarts en bergkristal.

Natuurlijk houden we de corona maatregelen in acht. Dit houdt in: mondkapje op bij betreding van het gebouw, afstand houden van elkaar, handgel gebruik en gezondheidscheck vooraf. Tijdelijk geldt er een maximum aantal personen van 2 personen per workshop.

Aanmelden

Meld je aan, via een mailtje aan annette@inspiri.nl ! Mail of bel mij bij vragen. (tel 06 25271472).