Steengoed edelstenen workshop

Na de succesvolle en gezellige pendel workshops, vind ik , dat een verdieping van de edelstenen aan de beurt is. Daarom start ik met de Steengoed workshops.

Inhoud Steengoed workshop

Ontdek wat de energie van verschillende edelstenen met je kan doen. Als je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of examen hebt, kan de tijgeroog of dumortieriet je helpen om goed bij jezelf te blijven , te concentreren en te ontspannen. Andere stenen schermen je af voor negativiteit en weer andere ondersteunen lichamelijke processen/ immuniteit. Dit zijn wat voorbeelden. Ik leg o.a. de werking van een aantal bekende stenen uit.

Eigenlijk wil ik vooral, dat je de waarde leert kennen van deze schatten uit de natuur. Ga er behoedzaam mee om, dan krijg je er veel voor terug.

Natuurlijk maken we het nog leuker, door een edelsteen uit te zoeken, die jou op dit moment kan helpen met zijn liefdevolle energie! Als je deze in je thuis omgeving zet, zal de trilling en energie zijn werk doen. Ook checken we jouw aura systeem met de pendel. Hieruit komt een steen naar voren, die voor meer balans zorgt.

Natuurlijk neem ik stenen en pendels met verschillende edelsteentjes eraan mee. Als je zelf een pendel hebt, graag meenemen!


Wannee
r, kosten en locatie

De workshops zijn op een aantal zaterdagen, in de ochtend van 10.30 tot ong. 12.00 uur op mooie bosrijke locatie.  De eerste vindt 20 maart plaats en de volgende zijn op 24 april, 22 mei en 26 juni. De kosten: € 39,-, Je krijgt hierbij info bladen, koffie/thee etc. Op de bosrijke locatie, langs de Zeeweg richting strand: Oude Parklaan 119 (boven restaurant de Oude Keuken), Castricum. Er zijn natuurlijk steentjes of pendels aan te schaffen.

Aanmelden

Wacht niet en meld je aan, via een mailtje aan annette@inspiri.nl !