Spirituele lessen

In de vier spirituele lessen, komen vier methodes tegen om met energie te werken en zo de inzichten te krijgen die je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om voor een losse les in te schrijven: aanmelding.

Les 1 Tarotkaarten, Grote Arcanakaarten (zondag 4 juni, van half 11 – 12 uur) 
Dit gaat over de hoofdkaarten uit het tarotspel met zijn arcana’s, oftewel geheimen. Je legt zelf al wat kaarten voor jezelf op tafel!

Les 2 Tarotkaarten, Kleine Arcanakaarten (zondag 25 juni, half 11 – 12 uur) 
Dit zijn 56 kaarten uit het tarotspel (van totaal 78 kaarten), die nog meer details en informatie geven dan de Grote Arcanakaarten (van les 1). Als je alle kaarten kent, kun je nog meer informatie op tafel krijgen over een vraag of over een toekomst verwachting.

Les 3 Pendelen  / 16 of  30 april 
Een pendel is eigenlijk een handzame wichelroede, die werkt op energie. Je leert zelf te pendelen. Doet hij het? Wist je dat hij bij iedereen weer anders “draait”? Met leuke opdrachten, zoals pendelen met vraag- en antwoordkaarten. Er zijn pendels aanwezig met verschillende edelsteentjes eraan.

Les 4 Bach bloesems / 7 mei 
Dr. E. Bach heeft 38 soorten bloesems van verschillende planten en bomen onderzocht en in kaart gebracht! Elke soort heeft specifieke eigenschappen. Het is net een bepaalde input aan energie die iemand nodig kan hebben om weer de oorspronkelijke “ik” te worden en zijn.

Welke bloesem(s) voor jou geschikt is/zijn, gaan we zelf onderzoeken, met vragen en met de pendel. Je ontvangt een flesje met één bloesem erin. Extra bloesem soorten zijn tegen meerprijs van € 3,50 per bloesem te verkrijgen. De bloesem druppels beginnen vaak al na 1 dag op je energie in te werken.

OPGEVEN: Geef je op via mail naar annette@inspiri.nl of via de contactpagina.
Een losse les is € 39,-; Bij deelname aan twee lessen, krijg je 10% korting.

Na deze lessen kun je altijd verder gaan en nog meer in de kennis van tarotkaarten duiken! Info: tarot lessen