Spirituele lessen Evelaer

Vanaf september start ik op de dinsdag avonden en in oktober op vrijdag ochtenden met series van 4 laagdrempelige spirituele lessen bij buurtcentrum De Evelaer in Heemskerk (Luttik Cie 35)! Wil jij je hiervoor opgeven, dan kan dit rechtstreeks bij De Evelaer via deze link: Spirituele lessen (evelaer.nl)

Les 1 Tarotkaarten, Grote Arcanakaarten
Dit gaat over de hoofdkaarten uit het tarotspel met zijn arcana’s, oftewel geheimen. Je legt zelf al wat kaarten voor jezelf op tafel!

Les 2 Tarotkaarten, Kleine Arcanakaarten
Dit zijn 56 kaarten uit het tarotspel (van totaal 78 kaarten), die nog meer details en informatie geven dan de Grote Arcanakaarten (van les 1). Als je alle kaarten kent, kun je nog meer informatie op tafel krijgen over een vraag of over een toekomst verwachting.

Les 3 Pendelen
Een pendel is eigenlijk een handzame wichelroede, die werkt op energie. Je leert zelf te pendelen. Doet hij het? Wist je dat hij bij iedereen weer anders “draait”? Met leuke opdrachten, zoals pendelen met vraag- en antwoordkaarten. Er zijn pendels aanwezig met verschillende edelsteentjes eraan. Annette pendelt de juiste voor jou uit. Deze kun je gebruiken tijdens de les of aanschaffen als je hem wilt houden.

Les 4 Bach bloesem
Er zijn wel 38 soorten aftreksels van bloesems van planten en bomen! Deze hebben door hun specifieke eigenschappen een heilzame werking op bepaalde vervelende emoties. Dokter Bach heeft dit allemaal onderzocht.

Welke voor jou geschikt zijn, ga je zelf onderzoeken, met vragen en met de pendel. Je ontvangt een flesje met één bloesem erin. Extra bloesem soorten zijn tegen meerprijs van € 2,50 per bloesem te verkrijgen. De bloesem druppels beginnen vaak al na 1 dag op je energie in te werken.

De bronafbeelding bekijken

Na deze lessen kun je verder gaan met de meer uitgebreide tarot lessen, of kun je bijv. meedoen met het vervolg van de pendel les.
Dit houdt in, dat we nog meer opdrachten doen zodat je er nog vertrouwder mee raakt.