Pendel workshop Voor een Gezond Aura

PENDEL WORKSHOP VOOR EEN GEZOND AURA

De pendelworkshops worden alweer een tijdje gegeven. Dit is een verdieping daarop. Ook als je nog nooit (goed) hebt geleerd te pendelen, kan je deze meedoen.

Deze workshop is voor iedereen, die wil geloven dat er meer is en hier afstemming mee wil maken. Als jouw aura/energielichaam en je chakrapunten goed in balans zijn, voel jij je in jouw kracht en ga je stralen. Het aura is iemands energie-lichaam (aura) met verschillende lagen, die jouw uitstraling, maar ook gezondheid bepalen. Dat je energie niet kunt waarnemen, zegt niks over het bestaan ervan. Wist je dat onder andere Albert Einstein, natuurkundige zei, dat de pendel werkt op het magnetische energieveld? (oftewel Ki, universum of God). Naast die Albert waren er nog veel meer filosofen, wetenschappers, etc die dit erkennen! Het komt neer op geloof en vertrouwen. Met de pendel kun je dit tastbaar maken.

Onderdelen

  • Contact maken met jouw gids/beschermengel met een ontspannende meditatie;
  • We gaan jouw aura onderzoeken/ uitpendelen;
  • Kristal uitpendelen, welke edelsteen geeft jou nu de beste energie?
  • Met pendelkaarten met vragen, kun je mooie antwoorden krijgen;
  • Een Bach bloesem advies (deze werken op jouw energie laag in, dus het zijn geen medicijnen);
  • Je krijgt een eigen pendel!
  • Inclusief koffie, thee, koek.

Wanneer en waar 

De eerstvolgende data zijn: de zaterdagen: 23 okt. (deze begint om half 12!), 30 okt. (vol), 13 nov.(vol) , 20 nov., 4 dec., 11 dec., 18 dec. (vol).
Alle workshops zijn van half 11 tot half 1 (behalve die van 23 oktober), op het adres Oude Administratiegebouw, Oude Parklaan 119, bij Castricum aan Zee (in het Schaftlokaal).

Kosten

Het kost € 50,- en hiervoor krijg je de workshop met  koffie, thee, lekkers & een eigen pendel! Ik kan de meeste geschikte voor je uitpendelen.

Aanmelden

Stuur een mail naar annette@inspiri.nl met je telefoonnummer en de datum van je voorkeur. Dan neem ik contact met je op!