Over mij

Veel te lang heb ik met spanning in mijn lijf geleefd.  Misschien heeft het zijn tijd nodig gehad om echt te beseffen dat het anders moest. Achteraf zijn er wel meerdere momenten dat het de kop opstak natuurlijk. Zo had ik al 2x een burn-out meegemaakt. Ik wilde, nee ik moest voldoen aan presteren en voldoen aan…, maar dat kost zo’n strijd en energie. Niet bepaald gezond om je zo aan verwachtingen aan te passen. Ik voelde mij machteloos, omdat ik niet wist hoe ik mij bijvoorbeeld kon ontspannen. Dat uitte zich in lichamelijke klachten, zoals pds (prikkelbare darmsyndroom), schildklier problemen (overactief in mijn geval), verkrampte borst, astmatische klachten , vermoeidheid en burn-out dus.

Ik kon mezelf niet langer negeren. Daarom ben ik steeds meer naar mezelf gaan kijken. Met afstemming op het magnetisch energieveld (zoals Einstein het noemde), het Goede, het universum of God (dat is allemaal hetzelfde) dat het altijd goed met je voor heeft, is er hoop. Als je hoopvol bent, dan is je leven magisch. Dat zie je terug aan iemands energie, vibe oftewel aura met alle energiepunten (chakra’s). Hoop doet (je) leven! 

Ik wil andere mensen hoop geven en inspiratie. Ik ben Aura en inspiratiecoach en geef consulten daarvoor, met toevoeging van bv. tarot, Bach bloesems en reiki /meditatie met edelstenen. Ook geef ik pendel workshops of tarot training (live of een online cursus). 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor ktno
Chakra Massage bij Anand