Jaar prognose 2021

Votre grand horoscope 2021 gratuit , complet et détaillé - manon medium

Wil jij weten wat voor nieuwe kansen of gebeurtenissen je kunt verwachten in 2021? Vraag dan de Tarot Jaarprognose aan!!

Ik leg zowel de traditionele Rider Waite tarotkaarten als een ander mooi deck, zoals de Keltische tarot, of de Shadowscapes (romantische getekende) tarot, maand voor maand. Het is handwerk, dus je krijgt geen automatische uitdraai via een computer programma! Er komt een conclusie bij van mij, dus alles even samengevat.


Keltische tarot kaarten

 

Bestel de Jaarprognose nu via: annette@inspiri.nl.  Kosten zijn € 39,50. Je ontvangt de tarot jaarprognose per mail, binnen een week.

 

Wat reacties n.a.v. de jaarlegging: 

J: “Het heeft me ontroerd het was inderdaad zoals jij al schreef,  dat het me een goed gevoel gaf om te lezen. En inderdaad  Het is heel mooi en krachtig. Dat ik sterk sta.. dat voel ik nu al een beetje. Dat het steeds beter gaat en weinig tegenstand voor het komende jaar en mooie dingen op werkgebied, dus supertof. De engelenkaart trekt mij ook heel aan… ” 

R: “Het is precies zoals ik het aanvoel hoe het gaat gebeuren. Ook qua liefde speelt er nu al iets, wat je in januari vertelt. Ik hoop echt dat het zo verder gaat zoals in de legging!” 

P:Hai Annette,
Ik ben heel erg blij met de jaarprognose! Een aantal dingen kan ik denk ik al plaatsen, een aantal dingen zijn nieuw of laat ik graag op me afkomen! Ben altijd al geïnteresseerd in alternatief/ spiritueel en ben op dit moment ook bezig met mezelf. Vind het een lastige wereld momenteel, dus deze prognose helpt me en sterkt me!
Dus heel erg bedankt. Ik hou je site in de gaten.”

S: “Je ken me echt opvegen: In September, einde van het seizoen heb ik voor deze zomer afgesproken, dat ze me pas in september uitbetalen.
(dus de voorspelling voor die maand klopt) Hihi ik wist dat ik in februari nog geen rust zou krijgen. Dat had ik al voorspeld 😂

😆 Het is echt super mooi. Hartstikke bedankt
Je mag trots op jezelf zijn; T is mooi werk wat je doet en goed beschreven alles. ❤️😍🥰

Ornament Hout | Houten Ornamenten | Bejosthoes