Inspiratie ochtend

Inspiratie ochtend (individueel)

Voor diegene die inspiratie zoekt. Met deze ochtend werk ik samen met jou in op jouw energie , om het vlammetje in jezelf aan te wakkeren. Dan kom je weer in die liefdesflow,
waarbij dingen fijner en moeiteloos gaan.

Wat houdt het in?

Met  ongedwongen activiteiten werken we met energie. De ene oefening zorgt ervoor dat de levenskracht doorstroomt in jezelf en een andere oefening geeft je inzichten vanuit het energieveld.

We pendelen om een aura scan te doen. Zo weet je waar jouw zwakke plek/chakra zit en kun je hier gericht tips voor ontvangen.

Je ontdekt en ervaart de lading van kristallen. Je ontvangt een edelsteen voor thuis. Je krijgt ook een bekrachtigende meditatie om thuis met de edelsteen te doen. Wist je dat een meditatie/healing met edelsteen vier keer zo sterk werkt dan een normale healing zonder?

Buiten in het bos doen we een aardingsoefening voor instant meer energie.

Een hart meditatie, om jezelf beter af te stemmen op het volgen van je hart bij de dingen die je gaat doen. (na de ochtend)

Verduidelijking van iets vanuit jouw unieke geboortegetal (vanuit de numerologie)

Je trekt een paar tarotkaarten, voor richting te bepalen.

Wat brengt het jou?

Inspiratie! Door  bewust stil te staan bij jezelf, kun je vanaf nu voelen wat bij jou past.

Wanneer en waar?

Op een af te spreken ochtend (di, do of zaterdag), van 9.30 tot 12.30 uur, te Castricum, langs de Zeeweg.

Aanmelden en kosten:

Via annette@inspiri.nl stel je jouw vragen of meld je je aan. Geef jouw geboortedatum hierbij door.  € 199,-  voor de ochtend, inclusief kristal, pendel en meditatie voor thuis.