Tarot consult

In deze video geef ik je mijn blik op de lente met de tarotkaarten!

Soms zit je met een persoonlijke vraag of wil je gewoon meer weten. Met behulp van o.a. mijn tarotkaarten wil ik je graag hoop geven en inspireren. De kaarten spreken wel altijd de onderliggende waarheid.

Online chat tarot consult

een los consult kan gewoon vanuit huis en duurt 40 minuten (€ 26,-) en kan per chat/Messenger, dus gewoon vanuit huis, of Teams. Je kunt hiervoor een afspraak maken per facebook pagina Inspiri (Nu boeken).

Consult in de praktijk 

Wil je een keer naar de praktijk in Castricum komen, dan kan dat ook: te boeken via de agenda (op dinsdag, woensdag of donderdag). Eventueel bespreken wij de mogelijkheid van een traject , als er sprake is van een dieperliggend thema bij jou.

 

 

RECENCIES:

Debby ten Brink
Ik was met alle liefde een “proefkonijn” om te oefenen met zoom, het was een hele fijne inspiratie legging. Er is mij veel duidelijk geworden. Dankjewel. ♥️🙏🏻
Rachel Peeters 
Vandaag een inspiratielegging mogen ontvangen van Annette. Mooi hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen voor mij. Bevestiging om een vervolg te geven aan de weg die ik ben ingeslagen. Ik vind Annette heel prettig in de omgang; rustig en open met een veilige bedding. Aanrader💜