Meer energie met energie

Energie is zo krachtig, dat je het kunt gebruiken om jezelf gelukkig te voelen. Dat je kunt leren vertrouwen op je energie huishouding. Wat houdt dat eigenlijk in?

Je huishouding zijn alle processen in je lichaam die ervoor zorgen dat alles werkt en jij goed kunt functioneren en je goed voelt. Energiek. Dat woordje zegt het al genoeg eigenlijk. Als jij je energiek voelt, kun je alles aan. Als jij in connectie bent met deze energie, de Goddelijke energie zul je optimaal functioneren. Je straalt zelf energie af, die invloed heeft op anderen. Hierdoor trek je ook geluk naar je toe! Man! (of vrouw) het is zo gigantisch krachtig die energie. Ik geloof dat energie het belangrijkste component is om jezelf op te laden en gelukkig te voelen. Jouw wezen wordt gevoed, alleen kun je dit niet aantoonbaar zien. Het is een gevoel, het is een soort betovering, je bent begeesterd. En ook al kun je het niet direct zien, toch laden je cellen zich met energie. Eigenlijk zou je deze energie vreugde kunnen noemen. Je cellen vullen zich dus met vreugde.

Als je dit doortrekt, wat denk je dat meer vreugde, plezier met jou zou doen? Het zorgt voor oplading en voldoening. Je cellen, je lichaam dus, worden zelfs jonger, want ze staan in hun levenskracht.

In je kracht, in je levenskracht staan, daar gaat het hier in dit leven om.

Je mag in jouw grootste kracht gaan staan hier in dit leven, op aarde dus!!!

Het maakt niet uit wat voor beroep of opdracht je hier uitvoert. Geen baan is minder dan de ander. Hoe je die baan doet en wat je er in stopt, bepaalt de magie, de geestkracht wat je met die baan bewerkstelligt. Wat voor effect het werk heeft op de wereld al is het direct om je heen, op een ander. Wie goed (God zonder e) doet, goed ontmoet. Dat is heeft ook alles met energie te maken.

Ikzelf heb niet zoveel met administratief werk, dat is geweest voor mij. Misschien heeft dit met energie uit een vorig leven te maken. Ik moet mij meer richten op het verspreiden van liefde in de wereld. Dat is dus directer bezig zijn met die energie, dan vanuit die administratieve job. Maar een ander heeft de gave en het talent om iets van die administratie te maken. Die brengt daar een beetje magie in. Hoe? Dat is een goede vraag. Dit kan bijvoorbeeld door processen soepeler en met meer plezier te laten verlopen. Bijvoorbeeld door aan het einde van de week een moment in te lassen om de goede dingen en de minder goede dingen te spuien. Het is altijd goed om jezelf af te vragen of je nog gelukkig bent met de manier hoe het werk of taak verloopt en zeker in te grijpen als jouw energie huishouding niet meer loopt zoals je dat wilt!

Je merkt dit aan lichamelijk signalen, zoals darm problemen, huid uitslag, vocht opzetten, druk op de borst, verminderde concentratie, enzovoorts. Wat helpt jouw lichaam jou om jezelf in acht te nemen, zeg! Als je goed leert luisteren naar jouw energie niveau, kun je jezelf steeds beter manager. Dit houdt in goed voor jezelf zorgen. Lichamelijk, door beweging en gezond voedsel. Hierdoor houd je jezelf letterlijk in beweging en flexibel. We zijn niet gemaakt om stil te zitten, maar om er op uit te gaan en nieuwe kansen te ontdekken of geïnspireerd te raken door wat we zien onderweg. Zo blijf je jezelf ook voeden met nieuwe levenskracht, energie….  Het gaat in die zin om balans. Na inspanning is het ook erg goed rusten!

Als je al over je grenzen bent heengegaan, is dit zeer vervelend. Lichamelijke klachten zijn genegeerd en worden hardnekkiger. Je kunt er niet meer omheen. Je hebt bijvoorbeeld te vaak een slopend gevoel over je, zelfs als je je bed uitgaat. En als je dan naar bed gaat, kun je niet ontspannen! Of het nare onbestendige gevoel in je buik, bijv. in je darmen blijft langer hangen dan eerst. Je kunt in een emotionele achtbaan zitten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je bent eigenlijk verwijderd van jezelf….

Wat doe ik daar aan? Ik weet dat het zo kan lopen, al is het alleen maar vanuit eigen ervaring. Ik wil je weer resetten en opladen om verder te gaan met het leven zoals het voor jou bedoeld is. Ik bied je energetische healing aan en kan via waarzeg tools, zoals de oude wijze tarot, spirituele inzichten geven erbij zoals je het zelf misschien nog niet gezien had. Je wilt verlost worden. Prachtig, om zo weer gemotiveerd en met een hoopvol gevoel klaar te zijn voor jouw weg in dit leven. Het is je gegeven! Informeer bij mij naar het Masterplan met diverse mooie spirituele tools.  Dit kan in de praktijk of online worden gevolgd.

In liefde, Annette
Inspiri