3 trucs voor meer geluk

De magie van energie

Eigenlijk kun je dit ook toveren noemen. Kijk, het is natuurlijk de bedoeling dat je zuiver te werk gaat. Dat begrijp je wel. Het is natuurlijk menselijk, oftewel de zaak van het ego, om dingen in jouw eigen voordeel te doen. Toch werkt dit niet, omdat je met anderen verbonden bent. We zijn allemaal afhankelijk van elkaar. Dus als jij iets doet alleen maar omdat je er zelf beter van wordt, zonder aan de ander te denken, dan wordt dit aangevoeld, gescand door het universum met zijn energie. Dit zal zich dus terugbetalen aan jou en dan niet in de vorm van een rinkelende kassa!

Hoe dit werkt reikt misschien te ver om uit te leggen. Zo werkt energie nou eenmaal. En die energie kan magisch werken. Heel vernuftig hoe dit in elkaar zit. Die God die dit uitgedacht heeft, zou er patent op moeten aanvragen. Of nee, dat is weer niet gedacht vanuit het samen zijn we één idee.

Ik zal nu de kracht formules oftewel magische handelingen aan jou verklappen die jou helpen, om te krijgen wat je verdient, eindelijk doen wat jij wilt en waar jij plezier in hebt.

Ik ben benieuwd hoe en wanneer de resultaten in je leven komen. Houd me vooral op de hoogte. (Be)leef dat magische leven!

Hier komen ze….

FORMULE 1

Maak gebruik van jouw talent.
Speel hiermee en ga er creatief mee aan de gang om jezelf ermee te laten zien. Weet je waarom? Omdat je daar anderen mee helpt. Voila, weer vanuit het principe, dat je het dan geeft aan anderen. Zolang je met die intentie je gaven gebruikt, je werk doet, gaat het ook voor jou stromen. Ik probeer nu uit te leggen hoe het werkt. Het doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, kan dus ook voor jou prettig werken, want jij hebt het begrepen; jij geeft een goede impuls aan het grote energieveld. Ook al heeft niemand het door, de intentie van jou om het uit te dragen komt, met een weg die je niet altijd van tevoren ingeschat hebt,  ook weer teug bij jou.

Ineens krijg je bv. dat telefoontje om jou uit te nodigen om een paar mensen kennis te laten maken met jouw talent, omdat ze er zo’n baat bij hebben. Het is toch ergens opgemerkt. Misschien niet direct via degene die jij eerder geholpen hebt met het één of ander, God’s wegen zijn soms ondoorgrondelijk. Toch vat jij gelijk, dat je goed bezig bent.

Weet je nog niet wat jouw talent is? Boek eens een spiritueel consult voor advies. Dit kan ook online via chat. (https://www.facebook.com/InspiriAnnette/; kies voor de blauwe knop Nu boeken!).

FORMULE 2

Denk alleen maar positief over anderen.

Ik weet het , het klinkt makkelijker dan het is. Maar is het ook niet makkelijk? Eigenlijk wel. En alles valt te trainen. Vooral als je gewend bent aan een cynische houding, kan het even wennen zijn. Je komt jezelf tegen. Is dat niet mooi? Je komt jezelf tegen!! Is het daar niet allemaal om te doen, dat je jezelf tegenkomt?
Eerst kom je er misschien achter, dat je toch maar liever kritiek hebt op iemand, omdat… Nou omdat dat nou eenmaal waar is. Maar probeer nou eens om een klein beginnetje te maken met positief denken, door gewoon niet te oordelen. Je hoeft ook niet meteen super positief over iemand te denken in plaats van negatief, maar laat je gedachtes even wegzweven. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Waarom dit een formule is, is omdat het zich ook aan jou terugbetaalt in jouw voordeel. Dit klinkt egocentrisch, maar dat is het dus niet. Je deed het niet om iets terug te krijgen. En het mooiste geschenk dat je iemand en jezelf kunt geven is vertrouwen in zijn goedheid. Of iemand nou te vertrouwen is of niet. Als dat niet zo is, dan geeft het de ander de gelegenheid om over zichzelf na te denken. Het geeft hem bevestiging in het goede. Wat de ander daar vervolgens mee doet, is zijn eigen keuze. Maar er deze positieve ervaring blijft hem altijd bij.

Je hebt hierdoor compassie met een ander en daardoor ook met jezelf. Je weet dat fouten maken mag en hierdoor kun je ook met liefde naar jezelf kijken. Mensen gaan jou ook meer ruimte geven om jezelf te zijn. Want jij laat zien, dat je geen onderscheid maakt en dat wordt (weer) energetisch gemerkt. Door een ander die ruimte te geven zichzelf te zijn, geef je eigenlijk jezelf de ruimte. Juist omdat we samen éen zijn.

Positief denken is wel iets anders dan iemand alles toevertrouwen. Je hoeft geen onnodige risico’s te lopen.

FORMULE 3

Last but nog least komt hier nog een waardevolle energetische tovertruck voor jou!

Leef meer vanuit je lijf in plaats van uit je hoofd.

Dat weet je wel, maar in de praktijk is het moeilijk, omdat veel mensen uit hun hoofd leven. Ze laten zichzelf alles wijsmaken en nog wel het meeste door zichzelf. Er zijn hier verschillende tools voor. Wat bij de een werkt, hoeft niet bij de ander te werken. Ten eerste zeg ik je waarom je dit zou moeten doen. Het is namelijk zo, dat je dan een rechtstreekse verbinding hebt met de Goddelijke/universele energiebron om je heen. Als je dat weet, ben je al heel ver. Wat denk je dat er gebeurt, als je dingen vanuit je verstand benadert? Dan bedenk je alleen dingen die je vanuit je ervaring hier op aarde weet, maar dat is beperkt. Je hele leven, je wezen kan intunen op alleswetende energie. Kijk, het is altijd goed om je verstand als hulpmiddel in te zetten. Je kunt er in principe niet zonder om goed te functioneren. Al zijn er veel lichaamsfuncties die prima werken zonder. Als jij bereid bent om (meer) naar jezelf (innelijk weten)  te luisteren, tune je beter in op energie en reageer je hier direct op. Je speelt in op andere energiegolven in jouw omgeving. Je voelt andere mensen beter aan. Zo weet je gewoon (zonder denken) hoe die ander op jou reageert. Er kan gelijk een klik zijn of juist niet. Maar je voelt ook aan, waar jij behoefte aan hebt, wat bij je past. Je gunt jezelf het beste en maakt gezonde keuzes. Je weet beter wat je te doen staat, of wat je uit liefde met jezelf mag accepteren. Jij mag genieten op je eigen wijze.

Kun jij wel meer inspiratie gebruiken?

In mijn praktijk pas ik energetische chakra reiki toe. Ik tune in op het positieve energieveld en ben de schakel tussen jou en de energie. Deze komt zonder dat je nadenkt bij jou.

Dus voel jij je vast zitten in een patroon, bijvoorbeeld met werk of relatie en wil je jouw vleugels uitslaan? Een reiki healing sessie zal jou zeker in de juiste mood daarvoor brengen.

Ervaar het zelf!
Ik bied een geheel spiritueel Aura Healing plan aan met 5 sessies om jezelf te herladen en los te komen van het vele moeten en verantwoordelijkheden om je heen. Het lijkt of er geen uitweg is en je moet luisteren naar anderen, terwijl dit al heel lang wrikt.

Ik wil je die uitweg bieden op een praktische manier waarbij ik je niks opdring, maar wel tot-the point ben. Ik maak gebruik van meerdere spirituele tools, zoals tarotkaarten (leg ik al 15 jaar), massagetafel (om zo ontspannen mogelijk reiki te ontvangen) en astrologische input, om jou te helpen jouw magische leven te leven.
Vraag eens een intake sessie hiervoor aan, waarbij je een goede indruk krijgt wat het is:
https://www.inspiri.nl/afspraken/

Spirituele Proeverij

Als zo’n traject je nog too much lijkt, Kun je ook langskomen op de leuke spirituele proeverij ochtend in Castricum. Je maakt dan kennis met alle worskhops die komen, zoals tarot leren, chakra lifestyle ontwikkelen, meditatie, voetreflexologie, kruidengeneeskunde! Deze is op dinsdag 7 juli in de ochtend en later zullen wij Daniëlle en ik, er nog een organiseren.

De workshops zelf bestaan uit ongeveer 4 sessies en gaan na de zomer van start. Maar eerst de inspirerende proeverij 😉

Geef je nu op via www.inspiri.nl/contact  of vraag hier meer info op.

De plaatsen voor de proeverij zijn beperkt, dus stel het niet uit.

Annette