Healing traject

Wanneer?
In een aantal afspraken, kun je die energie aanvullen waar tekorten of blokkades zijn, of juist tot rust te brengen. Je kunt last hebben van bepaalde emotionele last, wat door een verstoring in je aura (energie-lichaam) terecht komt.

Als je bijv. teveel denkt en ook nog denkt dat dit denken nodig is (snap je hem nog?), kun je moeite hebben om te ontspannen. Ontspanning is juist goed om creatief te kunnen zijn in je aanpak van dingen of manier van denken.

Als je bijv. het gevoel voor aarding bent kwijtgeraakt, kun je lastig voor jezelf zorgen of opkomen.  Dan loop je leeg. Dit kan zich uiten in lichamelijke disbalans, zoals darmproblemen, auto immuunziekten, duizelingen, buikklachten, nekklachten, astma, slechte doorbloeding, maar ook in disbalans op geestelijk gebied. (Daarvoor zijn de Bach bloesems ook zeer geschikt!).

Met Chakra Reiki
stem ik af waar de disbalans zit en wordt de energie “gerepareerd”. De kristallen die ik ervoor uitkies, zorgen hier extra voor. Ook komt er tijdens de behandeling, vaak een boodschap voor jou in mij naar boven.

Bach bloesems
Er kan een flesje met Bach bloesems op maat samengesteld worden. De bloesems zorgen met hun positieve eigenschappen in op een kentering van opgebouwde emoties bij iemand. (Er is ook een workshop Bach bloesems of privé sessie, om de juiste bloesems te ontdekken).

Spirituele counseling
Aanvullend kan counseling, waarbij ik spirituele tools, als tarotkaarten en pendel gebruik, extra stimulerend werken tijdens jouw proces.

Extra
Het Zero to Plus traject is inclusief een kristal en een Bach bloesem mix (voor gebruik van 3 weken), meditatie enz.

 

 

Boeken
Je kunt meer info opvragen via de mail (contactpagina), of een eerste afspraak boeken via de pagina afspraak plannen!
Geef hierbij aan waar jouw interesse naar uitgaat.

Kosten
Informeer even bij mij naar de kosten. De prijs varieert naar gelang inhoud en aantal sessies.

 

Recensies Bach bloesems:

“Durf je bijna niet meer te mailen, zo lang geleden is het inmiddels. Maar ik wilde je toch graag laten weten dat ik uiteindelijk veel plezier heb gehad van je druppels! Ik ben er nu twee weken mee klaar en ik heb echt verschil gemerkt. Ik sta weer iets stabieler na alles wat er is gebeurd eind vorig jaar en over het algemeen voel ik ook iets beter mn eigen kracht. …Heel duidelijk overgave aan de situatie, dat merkte ik wel als mooi verschil. Heel mooi om zo te ervaren, dank je wel! ”

“Van de Bach druppels die ik al heb heb ik echt al effect. Meer energie”