Healing traject

Mijn drijfveer is om mensen te inspireren. Hierbij maak ik gebruik van de kracht en wijsheid uit het universum. Als mensen een bepaalde tegenwerking, buiten of in zichzelf ervaren die hun geluk of wens in de weg staat, wil ik ze wegwijs maken, om het geluk te krijgen.

In het Zero to Plus traject werken we naar een positieve uitkomst toe. Wat de uitkomst is, is persoonlijk en verschilt van persoon tot persoon.

In een aantal afspraken, herstellen we de energie, die tot een bepaalde emotionele last heeft geleid.

Met Chakra Reiki  geef ik reiki waarbij kristallen op het lichaam worden gelegd. Door kristallen krijg je vier keer meer energetische lading, dan bij een standaard reiki behandeling. De energie, die in de 7 hoofd energiepunten, chakra’s genaamd, zit, wordt geharmoniseerd. Dit gebeurt via mijn handen, die zich boven het lichaam bevinden. De ervaringen verschillen per persoon. Soms ervaren mensen tintelingen, een prettige warmte of druk. Na de behandeling werkt de energie door.

Boek hier je CR afspraak! (Als we besluiten om met het Zero to Plus traject te starten, krijg je meerdere CR sessies).

Bach bloesems, voor jouw natuurlijke aard
Er kan een flesje met Bach bloesems op maat samengesteld worden. De bloesems werken met hun eigen eigenschappen in op het energiepatroon bij iemand. Boek nu een Bach bloesem onderzoek. Bij deelname aan het healing traject, ontvang je een flesje.

Spirituele counseling
Deze vorm van counseling, waarbij ik spirituele tools tarotkaarten , pendel en andere kaarten gebruik, is een goede begeleiding bij een persoonlijk proces. Het is mogelijk een losse afspraak te boeken.

Traject voor een leven naar wens
Het Zero to Plus traject wordt op maat samengesteld, met bijv. een kristal, een Bach bloesem mix, meditaties, chakra reiki, spirituele counseling.

Je kunt meer info opvragen via de mail (contactpagina), of gelijk een oriënterende afspraak boeken via de pagina afspraak plannen!

Kosten
de kosten zijn afhankelijk van de inhoud van het traject wat op maat wordt samengesteld.

 

Recensies Bach bloesems:

“Durf je bijna niet meer te mailen, zo lang geleden is het inmiddels. Maar ik wilde je toch graag laten weten dat ik uiteindelijk veel plezier heb gehad van je druppels! Ik ben er nu twee weken mee klaar en ik heb echt verschil gemerkt. Ik sta weer iets stabieler na alles wat er is gebeurd eind vorig jaar en over het algemeen voel ik ook iets beter mn eigen kracht. …Heel duidelijk overgave aan de situatie, dat merkte ik wel als mooi verschil. Heel mooi om zo te ervaren, dank je wel! ”

“Van de Bach druppels die ik al heb heb ik echt al effect. Meer energie”

Zie meer reviews op internet.