Koester jouw Aura

Verdieping van de de Aura Boost (online)

Voor meer immuniteit en liefde voor jezelf


Zit jij teveel in je hoofd of maak jij je veel zorgen? Je kunt je zelfs gevangen voelen in dat web van gedachten. Je maakt je zorgen over wat er op je af komt en wat niet goed zal gaan. Je wordt beïnvloed door negativiteit om je heen.  Natuurlijk kun je dit programma ook volgen als je gewoon meer inspiratie en antwoorden wilt!

Ik denk dat de sleutel tot geluk en gezondheid zit in connectie met het hogere en je daaraan te durven overgeven en te laten begeleiden, te geloven daarin. Jouw talenten en aanleg zijn je niet voor niks gegeven. Fouten maken mag ook en imperfectie ook.

Inhoud
Met het programma wil ik je die aanzet tot een meer inspirerend oftewel magisch leven geven. Dit staat op het programma: 

  • Connectie maken met de goede energie / universum. Dit gebeurt door meditaties om die liefdevolle kracht toe te laten.
  • Versterking met edelstenen: ik pendel de juiste voor jou uit. Het is een steen, die met zijn bepaalde energie, zorgt voor lichamelijke en/of emotionele kracht en bescherming.  Je ontvangt twee edelstenen, waarmee bekrachtigende affirmaties worden gedaan.
  • Twee Tarot / kaarten chats (of in de praktijk). Waarbij ter tafel komt wat je mag weten, om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Het zijn altijd goedbedoelde, wijze inzichten ;
  • Een persoonlijke boodschap, uitgebreid en persoonlijk voor jou uitgeschreven. Je hebt de keuze uit een engelen boodschap of een zielenmissie volgens jouw blauwdruk uit jouw geboorte horoscoop;
  • Reiki/meditatie audio bestand. voor healing.

Kosten: € 111,-.  Aankopen via deze link: Koester Jouw Aura