Aura bescherming

In het Bescherming en Koester jouw Aura programma zitten zaken om jouw aura, oftewel energielijf, (òf dat van jouw kind of huisdier) te beschermen. Aura healing gaat over gezondheid en energie en dat is iets wat belangrijk is voor een vitaal en aantrekkelijk leven. Een EIGEN leven vooral en je niet laten beperken door invloed van anderen. Ik wil mij vooral toeleggen op het vergroten van immuniteit, zowel van binnen als van buiten. Jezelf weerbaar maken. Ik werk met energie die doorwerkt op de verschillende chakra’s/rechten die je als mens hebt. Bijvoorbeeld met ademhalings- oefeningen, affirmaties, edelstenen- en engelenkracht en veel meer. Maak een auraschild! Zodat jij jezelf mag zijn, alleen en tussen anderen in en dat daarbij veiligheid gecreëerd wordt.

Eerst is het detoxen nodig om jezelf te bevrijden van die negatieve ballast die nog vastzit in jouw lichaam. Daarna maak je jouw aura-schild en zorg je steeds voor het contact met de Hogere Goddelijke dimensie, waar de allergrootste allesomvattende energie vandaan komt.

Inclusief: tarot consults, kaarten met persoonlijke licht-boodschappen, eenvoudige chakra oefeningen, meditaties, tips en affirmaties, en 1 keer mag je de praktijk in Castricum bezoeken, voor een Japanse reiki sessie met edelstenen. Edelstenen geven nog meer en extra krachtige energiewerking af. De reiki ontgift en herstelt het aura.

Meer info? informeer bij mij via de contactpagina!
Direct aankopen via de Bescherm en Koester pagina (kosten € 289)


Ga voor positieve energie en sluit het negatieve buiten!