Any-mal Inspiration Event

Er is ook een dieren variant van de Inspiration Day, waarop jouw dier in de hoofdrol staat (zonder dat je hem of haar hoeft mee te nemen).

We gaan aan de gang om boeiende spirituele inzichten over jouw dier te krijgen. Leuk voor voor jou om mee bezig te zijn.

Soms is er wat of wil je gewoon meer weten over je dier. Dieren zijn heel gevoelig voor energie en sferen. Daarom kun je meer te weten komen over je dier door het dier op energetische manier tegemoet treden. Je bent dan ook meer met een oorzaak van disbalans in energie bezig. Deze disbalans werkt door in bepaalde negatieve gevolgen, zoals de gemoedstoestand of verstoringen van lichaam of geest / gemoedstoestand. Dit uit zich in gedrag.

Wat doen we? 
We gaan pendelen om o.a. de juiste Bach bloesems voor jouw huisdier uit te zoeken en een edelsteen. Ook krijg je een kaartlegging voor hem/haar, voor elke vraag die je hebt. We doen een psychometrie oefening en ontdekken wat het persoonsgetal over jouw huisdier vertelt. Dit persoonsgetal geeft inzicht in de basishouding van het dier.

Het volgende Any-mal Inspiration Event is op zaterdag ochtend 23 juli, van 10 tot 12 uur. Dit kost € 45,-, inclusief een fles Bach bloesems, geschikt voor disbalans in je dier zijn/haar energie en altijd goed, (of naar keuze een pendel) voor thuisgebruik plus edelsteen! De edelsteen kun je bij het dier neerleggen en zorgt voor positieve vibratie. Het is net de edelsteen die nodig is. Dieren weten dit vaak meteen.

=> Opgeven voor deze ochtend kan via mail naar : annette@inspiri.nl, met vermelding van de datum dat je wilt komen, mobiele nummer en geboortedatum van je dier, als je die weet.