Leer pendelen

Online

Nu ook online Pendel training!! Met leuke onderdelen, zoals naast het kraken van jouw pendel code, pendelen op orakelkaarten, op jouw aura, enz! Niet te lang, niet te moeilijk. Met video fragmentjes met duidelijke uitleg. Gewoon leuk om te doen! Het kost maar € 25,-. Een pendel kun je van tevoren bij mij aanschaffen voor € 9,-, net als de pendelkaarten (waarvan ik het gebruik uitleg in de training), maar dit is niet verplicht. Reageer via het contactformulier, als je interesse hebt! Dan geef ik je de aankooplink. Wil je al rechtstreeks aankopen (bijv als je al een pendel in huis hebt), ga dan meteen naar deze aankooplink.

Workshop in Castricum

De volgende workshops vinden plaats op zaterdagen 7 en 28 november, van 10.30 tot 12 uur. Geef jezelf op via het contactformulier of via annette@inspiri.nl !

Vergroot jouw eigen helder-wetende gave op een hele leuke manier! Met de pendel gaan we contact leggen met het energieveld. Van daaruit wordt de pendel aangestuurd en geeft jou het zuivere antwoord op jouw vragen. Deze kunnen over van alles gaan. Van jouw energie (lek)punten tot en met de parfum die bij je past. Ook kun je bij alles wat je jezelf afvraagt even pendelen. Dus handig om die pendel in je tas te stoppen voortaan!

In het monumentale Oude Administratiegebouw, gelegen op het terrein van Dijk en Duin (links van de Zeeweg), boven restaurant de Oude Keuken, Castricum, maken we in deze workshop kennis met de pendel en leren deze gebruiken aan de hand van b.v. pendel-kaarten. In de pendels die ik voorradig heb, zit een verschillende edelsteen. Dit is extra mooi, omdat deze een extra dimensie geeft aan het pendelen. Iedere edelsteen heeft krachten, zoals het stimuleren van spiritualiteit.

Schrijf je in via de agenda van Inspiri.
De kosten van de workshop: € 25,-. Je kunt een pendel kopen op locatie, met edelsteen voor € 7,-.

(met corona maatregelen, zoals afstand en handgel)