Leer pendelen

Workshops in Castricum

De volgende workshops vinden plaats, op zaterdag 23 januari of 20 feb., van 10.30 tot 12 uur. Geef jezelf op via het contactformulier of via annette@inspiri.nl ! Dan ontvang je alle praktische bijzonderheden. De workshop kost € 26,-. Een pendel (met edelsteentje) is los aan te schaffen. (€ 8,50). 

Vergroot jouw intuïtie oftewel helder-ziende gave op een praktische en leuke manier! Met de pendel gaan we contact leggen met het hogere energieveld/ Ki/ God/ universum. Zo geeft hij jou zuivere antwoorden op jouw vragen. Deze vragen kunnen over van alles gaan. Bijvoorbeeld welke edelsteen bij jou past tot en met de geschikte therapie of over alledaagse dingen. Je kunt je bij alles wat je jezelf afvraagt even pendelen. 

De workshop vindt plaats in het monumentale Oude Administratiegebouw, gelegen op het terrein van Parnassia/ Dijk en Duin (links van de Zeeweg), boven restaurant de Oude Keuken, Castricum. Je hoort van alles over het gebruik van de pendel en gaat zelf op een ongedwongen manier aan de slag! 😉 We maken gebruik van pendel-kaarten of pendelen jouw aura uit. 

Aan iedere pendel die ik voorradig heb, hangt een ander edelsteentje. De energie hiervan geeft een extra dimensie aan jou en het pendelen. Ik begin de workshop altijd met het uitpendelen van de juiste voor de deelnemers.

Schrijf je in via het contactformulier of mail (annette@inspiri.nl). De workshops zitten best gauw vol, dus wacht niet te lang. De kosten van de workshop: € 26,-. Je kunt een pendel met edelsteen kopen op locatie, voor € 8,50.

(met corona maatregelen, waaronder 1,5 m afstand, gebruik van handgel.