Leer pendelen

Workshops in Castricum

De volgende workshops staan gepland op zaterdag15 mei en 19 juni, van 10.30 tot 12 uur. Misschien heb je al een pendel in huis leggen; anders is een pendel (met edelsteentje) ter plekke aan te schaffen. (€ 8,-). 

Vergroot jouw intuïtie oftewel helderwetende gave op een praktische en leuke manier! Met de pendel gaan we contact leggen met het hogere energieveld/ Ki/ God/ universum. Zo geeft hij zuivere antwoorden op jouw vragen. Deze vragen kunnen over van alles gaan. Bijvoorbeeld welke edelsteen bij jou past tot en met de geschikte therapie, cadeau keuze,  maar ook zakelijke afwegingen, investeringen, etc. Je kunt eigenlijk bij alles wat je jezelf afvraagt, pendelen. 

De workshop vindt plaats in het monumentale Oude Administratiegebouw, gelegen op het terrein van Parnassia/ Dijk en Duin (links van de Zeeweg), boven restaurant de Oude Keuken, Castricum. Je hoort van alles over het gebruik van de pendel en gaat zelf op een ongedwongen manier aan de slag! 😉 Zo kraken we jouw persoonlijke pendelcode, wat inhoudt hoe de pendel bij jou zwaait om antwoord te geven (ja en nee). Ook gebruiken we de door mij gemaakte pendel-kaarten en meer. 

Aan iedere pendel die ik voorradig heb, hangt een ander edelsteentje. De energie hiervan geeft nog een extra dimensie aan jou en het pendelen. Ik begin de workshop met het uitpendelen van de juiste (edelsteen) voor de deelnemers.

Schrijf je in via het contactformulier of mail (annette@inspiri.nl). De workshops zitten best gauw vol, dus wacht niet te lang. De kosten van de workshop: € 26,-. De pendelkaarten waar we tijdens de workshop mee werken, zijn ook te koop (€ 10,- voor 6 kaarten). 

Corona maatregelen zijn nog van kracht: waaronder 1,5 m afstand, gebruik van handgel en gezondheidscheck (vragen) vooraf.