Afspraak maken

De praktijk is geopend op maandag en vrijdag. Alleen als je een tijdstip kunt aanvinken, is deze tijd nog vrij. Vink eerst het soort afspraak aan. Graag minimaal 2 (werk)dagen van tevoren aanvragen.  Na de automatische bevestiging, krijg je van mij nog de definitieve bevestiging!
Ik stuur een tikkie of betaalverzoek; kun je deze regelen ten minste twee dagen voor de afspraak?

De afspraak voor Chakra Reiki duurt een halfuur en de andere afspraken duren 50 minuten.

Aanmelden voor de workshop pendelen (zie de data bij de info) graag per contactformulier, deze ontvang ik per mail.


Bevestig

Inspiratie consulten met de tarot/pendel per chat, kun je zelf op facebook (mijn pagina Inspiri) inboeken.
Andere vragen? Reageer via het contactformulier of mail naar annette@inspiri.nl.

 

 

Voorwaarden bij afzeggen of niet nakomen van je afspraak

Het kan gebeuren dat je niet kunt komen. Als je jouw afspraak afzegt, dan kan dit zonder problemen, op een moment dat eerder is dan 48 uur voor het tijdstip van de afspraak. Als je binnen 48 uur afzegt, of helemaal niet afzegt (zonder ernstige, onvoorziene reden), is er slechts restitutie mogelijk voor de helft van de kostprijs. Je bent dus de helft van de kostprijs verschuldigd.
Als je na de gemiste afspraak een nieuwe afspraak maakt, betaal je de andere helft van de kostprijs. Bij wederom niet nakomen van deze afspraak, of bij bij het afzeggen hiervan binnen 48 uur voor de afspraak (zonder onvoorziene, ernstige reden), ben je de helft van de kostprijs van de betreffende afspraak verschuldigd.

Hiermee voorkom ik dat ik te weinig tijd heb om een afspraak met iemand anders in te kunnen plannen op het moment dat jij niet komt. Ik bedank je voor je begrip!