Afspraak maken

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag & donderdag, van half 10 (dinsdag vanaf half 9) tot half 5. Alleen als je een tijdstip kunt aanvinken, is deze tijd nog vrij. Vink ook eerst het soort afspraak aan. Graag minimaal 2 dagen van tevoren aanvragen! Na de automatische bevestiging, zal ik je de definitieve bevestiging nog mailen. Zie ook de voorwaarden bij het niet nakomen van een afspraak onderaan deze pagina.

Voor de workshop pendelen en de inspiratie ochtend Meer Jezelf ( zat. 23 oktober of 6 november) graag per per mail aanmelden!


Bevestig

Inspiratie consulten met de tarot/pendel per chat, kun je zelf op facebook (mijn pagina Inspiri) inboeken.
Andere vragen? Reageer via het contactformulier of mail naar annette@inspiri.nl.

 

 

Voorwaarden als je niet naar jouw gemaakte afspraak kunt komen

Het kan gebeuren dat je niet kunt komen. Als je onze afspraak afzegt, dan kan dit zonder problemen op zijn minst 48 uur voor het tijdstip van de afspraak. Als je het binnen 48 uur doet, breng ik je de helft van het bedrag van het soort afspraak in rekening. Graag binnen de gestelde termijn, bij het verzoek tot betaling, voldoen.
Als je een nieuwe afspraak maakt, betaal je de andere helft van de kostprijs. Als je deze ook niet kunt nakomen, is weer de termijn van afzeggen van 48 uur geldig; dus zeg je de afspraak tenminste twee dagen ervoor af, dan betaal je niet. Zeg je hem binnen 48 af, dan breng ik je het bedrag (helft van de kostprijs) in rekening.

Hiermee voorkom ik dat ik te weinig tijd heb om een nieuwe, andere afspraak in te kunnen plannen met iemand anders. Bedankt voor je begrip!