Tools

Tarot consult
Tijdens een tarot consult (online of in de praktijk) komen er al veel inzichten naar boven die jou kunnen helpen om met een een last te transformeren naar iets moois. Een tarot consult duurt 40 minuten en kan ook gecombineerd worden met een reiki of massage sessie.

Jaar prognose
Wat brengt 2019 jou? Neem een kijkje in de te verwachten feiten en gebeurtenissen in 2019!  Het is interessant om alvast te weten wat er voor jou is weggelegd. Wees maar beter voorbereid op de dingen die jou te wachten staan, raak geïnspireerd om hier op in te spelen… Dit kan zijn op het gebied van liefde, huis, werk, relaties en meer.

 • Op basis van spirituele orakel-, tarotkaarten en pendel
 • Uitgebreid, met maand voor maand de highlights, en andere inzichten;
 • Vragen kunnen meegenomen worden om specifiek naar te kijken;
 • Je krijgt jouw prognose per mail. Vraag de jaarprognose aan via het contactformulier.

Reiki & Chakra Energy massage healing sessies
Door langdurige spanningen kan lichamelijk ongemak ontstaan. De energie kan niet vrijuit stromen. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van je darmen, je maag, stijfheid of ander ongemak. Reiki of Chakra massage connect de hogere en aardse energie met elkaar. Als je je overgeeft aan de helende energieflow,  dan start het helingsproces!  boek nu een reiki/charka energy sessie!

Reiki gebeurt via handoplegging op bepaalde locaties op het lichaam, over de kleding heen. Je hoeft alleen maar te ontvangen en te ontspannen. Het kan in combinatie met tarot consult worden gegeven.

Chakra Energy Massage is eigenlijk een combinatie van reiki en energie massage, waarbij de chakrapunten meer geactiveerd worden. Dit gebeurt direct op de huid. Alleen de onderkleding wordt aangehouden.

Chakra Plan

Een koninklijk plan om jou op weg te helpen om jezelf helemaal te verlossen van een last. In vijf sessies wordt de ziel weer de baas. In grote lijnen ziet het Chakra Plan er zo uit:

 • Tarot gesprek. Dit is de basis en hiermee komt er duidelijkheid over jouw probleem. Je krijgt een stukje extra inzicht.
 • Reiki/chakra energy behandeling. De universele energie daar waar het nodig is. Lees over de verschillende werkingenin  van de chakrapunten het tabblad over de Chakra’s.
 • Via de chat of tijdens een persoonlijk gesprek spreken we over de dingen die je tegen bent gekomen na de Chakra tool. Dit kan met de tarot kaarten en via inzicht uit jouw geboortehoroscoop; het gelukspunt: waar en hoe creëer jij geluk?;
 • Je krijgt een chakra healing aan de rugzijde. Dit zet de energie krachtig neer;
 • Een sessie naar keuze: * een tarot consult, of * chakra-reiki sessie
  Je krijgt een persoonlijke mantra mee, deze dient ter versterking van je aura veld.

Aanvragen
Plan je afspraak in met de kalender! Graag tot ziens!

Epische kaarten in prachtige Romaanse stijl
Afbeeldingsresultaat voor epic kaarten