Tarot consult

Boek een paranormaal / tarot consult / reading / legging voor antwoorden (eventueel in combinatie met een helende reiki behandeling)!
Zoek jij spiritueel / tarot advies voor jouw probleem? Heb je ergens last van, loop je vast op een bepaald iets in je leven, zoals een relatie of werk? Is het zo ver gekomen, dat je stress klachten hebt met alle lichamelijke ongemakken van dien? Zou je hier van af willen, zodat je jezelf kunt zijn en ontwikkelen zoals jijzelf wilt? Je leven vrij leven op jouw manier, omdat je jezelf minder afhankelijk wilt voelen van iets? Wil je inzichten, oplossingen hiervoor? Zodat je weer moed en hoop krijgt om te veranderen, een nieuwe weg in te slaan?

Zie voor een doeltreffende aanpak, het Masterplan, dat uit 5 sessies (met reiki energie healing) bestaat.

Tarot consult
Tijdens een tarot consult (online of in de praktijk) komen er belangrijke inzichten naar boven die jou kunnen helpen om een last te transformeren tot iets moois. Voor een vraag die je hebt, kan een prognose in beeld komen. Een tarot consult duurt een klein uur. Dit consult kan ook gecombineerd worden met een reiki sessie (met chakra elementen) in één afspraak. Dit werkt zelfs nog sterker in jouw zelf door. Zie de info hierover bij de Spiri mix.

Tip! Neem de Vier-Tarot-Kaart, een strippenkaart voor 4 tarot consulten (of chakra-reiki sessies naar keuze).

Jaar prognose
Neem een kijkje in jouw toekomst en krijg de verwachtingen voor het komende jaar vanaf nu!  Interessant toch, om alvast te weten wat er voor jou is weggelegd? Hiermee ben jij voorbereid, op elk terrein in je leven en kun je hierop zinspelen.

  • Op basis van spirituele orakel-, tarotkaarten en pendel
  • Uitgebreid, met maand voor maand de highlights, en andere inzichten;
  • Vragen kunnen meegenomen worden om specifiek naar te kijken;
  • Je krijgt jouw prognose per mail. Vraag de jaarprognose aan via het contactformulier.

CatharinaWeb

Een leuke website over
Astrologie, tarot, sjamanisme, numerologie, bioritme, uitgebreid forum en meer.