Tarot consult

Boek een tarot consult / reading / legging (in de praktijk of online) voor antwoorden over iets waardoor jij vastloopt (eventueel in combinatie met een reiki behandeling)

In het Heel Jouw Aura traject zitten spirituele/tarot consulten. Met de kaarten wordt duidelijk wat je mag weten. Je stelt bijvoorbeeld een vraag over een relatie die je met iemand hebt; uit de kaarten komen bijzonderheden naar voren en ook kan er advies gegeven worden. Tenminste, het gaat over wat op dit moment het beste is.


Een los Tarot consult vindt online per messenger via chat of audio plaats, dus je hoeft er niet 2 uur voor te rijden ;). Boek dit via mijn facebookpagina Inspiri, in de ochtend.

Tip! Als het tarot gesprek bevalt, neem dan de voordelige Vier-Tarot-Kaart ( € 119,- voor 4 tarot consulten of reiki sessies naar keuze), eventueel te delen met iemand anders.

Ik heb ook cadeau bonnen om een tarot consult of reiki sessie te geven aan iemand. Wordt in een mooie envelop aan jou toegestuurd!
Bestel nu jouw Vier-Tarot kaart (€ 119,-) of cadeaubon voor een tarot consult voor een half uur in de praktijk (€ 21,-) !