Reiki Chakra healing

Reiki Chakra healing sessie
Door langdurige spanningen kan lichamelijk ongemak ontstaan. De energie kan niet vrijuit stromen. Door de (chakra-)reiki behandeling (40 min.) krijg jij de energie via jouw lichaam waar het het meeste nodig is. Als jij je overgeeft aan de helende energieflow,  dan start het helingsproces.  Boek nu een reiki-chakra energetisch sessie! Je kunt ook een combinatie nemen van een tarot consult met een reiki sessie.

Wat gebeurt er tijdens een Chakra-reiki sessie?

Reiki gebeurt via handoplegging van een ingewijde reiki behandelaar op bepaalde chakrapunten op het lichaam, direct op het lichaam of er iets boven. Je houdt gewoon je kleding aan.

Chakra-reiki is een combinatie van reiki en energetische healing, waarbij de chakrapunten ge(re)activeerd worden.

Chakra Plan

Dit is intensiever dan een losse sessie en bestaat uit vijf sessies, om jou op de weg te helpen jezelf helemaal te verlossen van een last waardoor jij niet kunt zijn hoe je wilt zijn. Vaak komt dit voor als je te lang vasthoudt aan bepaalde verwachtingen die niet bij jou passen. Vaak gaat dit gepaard met lichamelijke klachten, zoals stijfheid, darmklachten, benauwdheid, somberheid, gevoel van minderwaardigheid, angst etc. In vijf sessies wordt jouw zelf (ziel, wezen) weer de baas. In grote lijnen bestaat het Chakra plan uit:

  • Tarot consult. Dit is de basis en hiermee komt er duidelijkheid over jouw probleem. Je krijgt een stukje extra inzicht.
  • Reiki-chakra behandeling. De universele energie komt daar waar het nodig is. Lees over de verschillende werkingen van de chakrapunten het tabblad over de Chakra‚Äôs.
  • Via de chat of live in de praktijk in Castricum spreken we over de dingen die je tegen bent gekomen na de chakra-reiki sessie. Dit kan met de tarot kaarten en bijv. via informatie uit jouw geboortehoroscoop; het gelukspunt: waar ligt jouw missie?;
  • Je krijgt een chakra healing aan de achterkant van je lijf. Dit zet de energie nog krachtiger neer;
  • Een sessie naar keuze: * een tarot consult, of * chakra-reiki sessie
    Je krijgt een persoonlijke mantra mee, speciaal voor jou van toepassing.  

Aanvragen
Plan je (eerste) afspraak in met de kalender. Graag tot ziens!

Epische kaarten in prachtige Romaanse stijl
Afbeeldingsresultaat voor epic kaarten