Reiki Chakra healing

Reiki Chakra healing sessie
Door langdurige spanningen kan lichamelijk ongemak ontstaan. De energie kan niet vrijuit stromen. Door de (chakra-)reiki behandeling komt de energie via het lichaam waar het het meeste nodig is. Chakra-Reiki is een vorm van reiki , waarbij vooral de chakrapunten ge(re)activeerd worden. Dit zorgt voor meer emotionele rust en het gevoel de wereld aan te kunnen.

Boek nu een reiki-chakra energetisch sessie! Ook een combinatie van een tarot consult met een reiki sessie (Spiri-Mix) is mogelijk.

Wat gebeurt er tijdens een Chakra-reiki sessie?

Reiki gebeurt via handoplegging van een ingewijde reiki behandelaar op bepaalde chakrapunten op het lichaam of er iets boven. Dit gebeurt gewoon op de kleding, terwijl de ontvanger zo ontspannen mogelijk ligt. De muziek met speciale toon vibraties werkt er goed bij.

Master Plan

Dit is intensiever dan een losse sessie en bestaat uit vijf sessies, om iemand op weg te helpen zichzelf te verlossen van een last waardoor hij of zij niet  zichzelf kan zijn. Vaak komt dit voor als iemand te lang vasthoudt aan bepaalde verwachtingen die niet bij hem of haar passen. Dit kan  lichamelijke klachten geven, zoals stijfheid, vermoeidheid, darmklachten, benauwdheid, somberheid, gevoel van minderwaardigheid, angst etc. In vijf sessies wordt het zelf (ziel, wezen) weer de leidend. In grote lijnen bestaat het Chakra plan uit:

  • Tarot consult. Dit is de basis en hiermee komt er duidelijkheid over jouw probleem. Je krijgt een stukje extra inzicht.
  • Reiki-chakra behandeling. De universele energie komt daar waar het nodig is. Lees over de verschillende werkingen van de chakrapunten het tabblad over de Chakra’s.
  • Via de chat of live in de praktijk in Castricum spreken we over de dingen die na de vorige chakra-reiki sessie zijn losgekomen. Dit kan met de tarot kaarten, ook kan informatie uit iemands geboortehoroscoop gegeven worden; bv. over het gelukspunt: hoe kun jij stralen?, of waar staat de maan in jouw geboortehoroscoop? Dit zegt iets over het gevoelsleven, onbewuste manier van verwerken van gebeurtenissen, etc.
  • een Chakra healing aan de achterkant van het lichaam. Dit verankert de energie nog krachtiger dan aan de voorkant.
  • Een sessie naar keuze: * een tarot consult, of * chakra-reiki sessie
    met extraatje vanuit de chakra kunde, zoals een mantra, kleuradvies, oefening voor zuivering chakrapunt, edelsteenadvies.
    BONUS: ik kies een persoonlijk sieraad voor de deelnemer uit!

Aanvragen
Plan je (eerste) afspraak in met de kalender. Graag tot ziens!

Epische kaarten in prachtige Romaanse stijl
Afbeeldingsresultaat voor epic kaarten