Prognose abonnement

Wil jij vaker iemand kunnen raadplegen om bijvoorbeeld ondersteuning te krijgen bij de dingen waar je tegenaan loopt? Wil je daarnaast weten wat er de komende maand te verwachten is, in je privé of werk situatie?

Ik kan je natuurlijk één keer spreken en je inzichten geven bij een probleem. Dan ga je weer verder en weet je het weer even. Je neemt de inzichten mee en bent gemotiveerd. Vaak verval je dan toch in dezelfde routines en voor je het weet, gaat het weer minder goed.

Daarom kun mij beter vaker, regelmatig spreken, om ook echt een verbetering, een stijgende lijn bij jezelf te zien. Je hebt het recht om te shinen!

Met het Prognose abonnement spreken wij elkaar maandelijks per chat of in mijn praktijk. Aanvullend worden tarotkaarten getrokken voor waardevolle informatie.

Wat is mogelijk?

  • Een half jaar Tarot Prognoses, waarbij je elke maand een afspraak inplant in de agenda. Je kunt naar de praktijk in Castricum komen, of je hebt een chat afspraak met mij van ongeveer een halfuur. Dan pak ik dus de kaarten namens jou via energetische verbinding met jou.
    Totale kosten: € 130,- (een los consult kost € 26,-)
  • Een jaar Tarot Prognoses, waarbij je een jaar lang elke maand een consult inplant in de agenda. Eveneens in de praktijk, of online via een chat gesprek. Totale kosten: € 240,-.