Over mij

De spanning die ik had, sloeg zich op mijn lijf. Ik zag en gedroeg ik mij door de ogen van anderen, met als gevolg dat ik niet vrijuit leefde.  Dit heeft een veel te lange tijd geduurd! Achteraf zijn er wel meerdere momenten dat het de kop opstak natuurlijk. Zo had ik al 2x een crisis meegemaakt. Ik wilde, nee ik moest voldoen aan presteren en voldoen aan…, maar het kost zo’n strijd en energie en gezondheid. … leven met een masker op. Ik heb mij wel afgevraagd hoe ik meer ontspanning kon vinden, meer genieten. Heb mijn toevlucht gezocht in afleiding, zoals chatten, wijn. Het leek doodnormaal om zo door te blijven gaan en me zo geforceerd te voelen tijdens contacten met mensen in mijn omgeving.  Het knaagde van binnen. Ik ging mee in het door mij bedachte verwachtingspatroon, zakelijk en privé. Ik gaf andere mensen er de schuld van in plaats van echte oplossingen bedenken voor meer lucht. Ik zat in een ongemakkelijk keurslijf. 
Ik wist niet hoe ik mijzelf was of hoe ik mij moest opstellen. Dat zorgt voor een behoorlijke innerlijke strijd. Dat zorgde toch uiteindelijk voor lichamelijke klachten, zoals maagklachten/pds (prikkelbare darmsyndroom), schildklier problemen, verkrampte borst, astma , rare vermoeidheid, burn-out….

Ik kon mezelf niet langer negeren. De (psychologische) waarheid en bevestiging trok mij altijd al, in de vorm van het spirituele, zoals astrologie, mediumschap, tarot. Daar word ik enthousiast van. Ontspannen is een must. Ik heb bepaalde knopen doorgehakt en ben bezig mijn eigen levenspad te bewandelen als spiritueel coach. 

 Ik wil mensen graag hun eigen waardigheid laten ontdekken, omdat ik denk dat dat de sleutel is tot een gezond en fijn leven. Ik wil niet dwingend zijn, maar wel duidelijk en praktisch. 

Wat kan ik je nog meer over mezelf vertellen?
– Ik trim graag,
  houdt van een glas wijn, Indisch eten, lezen (Santa Montefiore schrijft prachtig, of Carlos R. Zafón, Isabel Allende, Kluun enz.
– ik houd van en dans op Zia, Latino of Roemeense muziek, maar Little Kleine is ook goed te doen 😉 
 

Afbeeldingsresultaat voor ktno
Chakra Massage bij Anand