Nieuws/events

Eerste sessie bij het Aura Healing Traject
Je kunt een afspraak voorafgaand aan het Aura Traject boeken om een idee te krijgen wat je kunt verwachten. Aan de orde komt een spiritueel afstem gesprek om jouw vraag boven tafel te krijgen en om te kijken wat jij nodig hebt. Ook kan er een stukje chakra reiki aan te pas komen. Zodat je de helende energie kunt meenemen. Zie je het zitten, dan kun je verder met het Aura Healing Traject van 5 sessies, om spiritueel en lichamelijk beter in je vel te zitten. Deze sessie is gratis, meld je aan hiervoor via de agenda!

Voor bruidsparten en aanverwanten
Ik vind het leuk om een inzicht te geven bij de vragen rondom jouw huwelijk die je hebt. Misschien wil je weten hoe goed jij matcht met de ander? of wanneer jij je droomman/-vrouw ontmoet?, Wat je toch aan moet met die man die achter jou aanloopt?, Hoe je het beste met je schoonmoeder kunt omgaan? Maar misschien heb je wel hele andere vragen!
Op een vrijgezellenfeestje of op het huwelijksfeest zelf kan ik de gasten verrassen met zo’n inzicht over zichzelf. Dat is toch spannend en ludiek!? Er valt gelijk iets om over te praten met elkaar!
Boek mij of vraag info op.

Je kunt mij al ontmoeten op  leuke Trouwbeurs waar toekomstige huwelijksparen zich oriënteren op hun grote dag. ‘N Joy Your Party organiseert deze mooie trouwbeurzen waarbij weddingpartners, met het hart op de juiste plek, aanwezig zijn om je huwelijksdag tot een echt feest te maken! N Joy kan je zelfs helpen om je trouwdag tot in de puntjes te plannen. Zo kan er  niks meer mis gaan en je ziet niks over het hoofd. Wanneer zijn de beurzen? In het hele jaar, maar in Noord-Holland waar ik ben:
* zo. 22 september 2019 bij Strandpaviljoen Deining te Castricum, en last but not least,
* zo. 26 januari 2020, dè hele grote happening in de VIP lounge van het AZ       stadion Alkmaar!
Via het online Alkmaarsdagblad is een ludieke actie, waarbij je zelfs een workshop of toegangskaartjes kunt winnen! Kijken dus. en sowieso komen als je ook maar even interesse hebt! Ik ben er dus, ik geef inspiratie inzichtjes weg.

Tarot leren 
Wil je ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot kaarten? In één leggingspatroon worden meerdere kaarten gelegd, die jou de informatie geven die jij zoekt, voor jezelf of iemand anders. Je leert de kaarten begrijpen en ook leer je verschillende leggingen, waaronder het welbekende Keltisch Kruis. Soms zijn dingen onduidelijk; met de tarot wordt dit blootgelegd, bijvoorbeeld hoe anderen in jouw omgeving naar iets kijken wat met jouw vraag te maken heeft, hoe het waarschijnlijk gaat eindigen, wat de oorzaak was, hoe een ander tegenover jou staat, en meer. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek en mooie inzichten krijgen. Je zult zien dat het vertrouwen steeds meer groeit naarmate je oefent! In 5 zaterdag middagen behandel ik de Grote Arcana. Deze arcana bestaat uit 22 kaarten uit het deck van 78 kaarten. Zij gaan over de wat grotere dingen uit het leven. Met deze kaarten kun je al volledige leggingen doen en antwoorden krijgen op vragen van de vragensteller of van jezelf! 😉

Kosten: € 74,-, Wanneer: zaterdag, van 13.30 tot+ 15.30 uur, waarvan 3 zaterdagen in oktober en 2 in november! Je krijgt drankjes + een pak tarot kaarten, cursusmap. Je krijgt huiswerkopdrachten mee. Meld je aan met het contactformulier. 

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 458
Please refer to our Error Message Reference.

Pendel Seance workshop (voor de feestdagen in december komt ie weer!)
Je kunt kennismaken kennis met de kennis van het pendelen, wat afgeleid is van het wichelroede lopen! Met dit instrumentje gaan we contact leggen met het energieveld, waaruit de pendel wordt aangestuurd.
Je krijgt persoonlijke informatie boven tafel!
In een gezellige setting, in een monumentaal pand, gelegen in het bos van Castricum niet ver van de zee, gaan we in deze workshop kennis maken met de pendel en samen aan de gang. Je ontvangt een op jou afgestemde pendel. Wordt het jouw maatje?
Laat je belangstelling zien via het contactformulier, kosten: € 29,50 inclusief pendel!