Nieuws

Facebook Posts

1 day ago

Inspiri

*****TAROT WEEK JOURNAAL****
🧧 MAANDAG: de Ster;
er is een soort schoonmaak of voorbereiding op een mooi leven. Je schept harmonie , o.a. door opruimen of mindset om duidelijk te weten welke kant je op wilt. Wat past bij jou en wat niet? Je bent je eigen manager;
🧧 DINSDAG: IV van Kelken;
Er is iets wat niet fijn loopt. Dit heeft niet direct altijd met jezelf te maken. Het wordt duidelijker wat er is en waarom iemand ergens mee zit. Het geven en nemen zijn niet helemaal in balans. Het is bijv. moeilijk voor iemand om te ontvangen, om met emoties om te gaan. Er wordt een beroep op jouw hulp gedaan.
🧧 WOENSDAG: Matigheid
Het gaat om gezondheid en ontspanning deze dag. Een scheutje water bij de wijn doet goed. Pas het meer toe en je zult er voordeel van ondervinden. Je merkt dat je oplaadt door een verandering , ook al is het een kleine. Let er bijv op dat je je ontspant of drink water of sapjes.
🧧 DONDERDAG: de Gehangene;
Je kunt je overgeven aan het moment. Je leert het om de controle los(ser) te laten. Je raakt in een flow en daardoor raak je meer creatief. Je krijgt ideeën en je broeit op iets wat je wilt uitwerken en wat je plezier geeft. Misschien is er iets aan een bepaald gewricht, zoals je knie. Je besteedt hier aandacht aan, door bijv reiki toe te passen.
🧧 VRIJDAG: Staven X;
er worden dingen samengebracht. Je gaat orde scheppen in lijf of huis. Je kunt bezig zijn met een traject wat jou hierbij helpt, een therapie of aanpak om dingen bij elkaar te brengen. Het helpt om meer structuur te krijgen. Mensen worden bij elkaar gebracht. Jij bent er deel van.

🤩WEEKEND: de Kluizenaar en Aas van Pentakels;
Je kunt iets op jezelf doen. Dit geef je rust en ontspanning. Je bent in een creatieve mood. Er komt een duidelijk zicht op jouw financiële situatie, of je krijgt iets waardevols!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Inspiri

1 persoon krijgt video advies. Reageer voor maandag 13.00 uur en deel.❤️🌹 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Inspiri

Tarot legging burn-out.......Burn-out advies legging tarot Contact: Annette, www.inspiri.nl Facebook: @AnnetteInspiri Instagram: inspiri_healer ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Inspiri

Wat zeggen de kaarten en ik over de lente? ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Inspiri

Is toch zo?! Fijn weekend!Goedemorgen..... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pendel Seance,  zaterdag middag 12 januari
Maak kennis met de esoterische kennis van het pendelen, wat afgeleid is van het wichelroede lopen! Met dit instrumentje gaan we contact leggen met de universele energie en de gidsen die de

pendel aansturen. Je kunt persoonlijke informatie boven tafel krijgen!
In een gezellige setting, in een monumentaal pand, gelegen in
het bos van Castricum niet ver van de zee, gaan we in deze workshop kennis maken met de pendel en samen aan de gang. Je ontvangt een op jou afgestemde pendel.
Graag tot ziens en vragen kun je stellen, hoor! Aanmelden via het contactformulier. (max 6 deelnemers) Kosten: € 29,50.
Breng de magie tot je leven!

 

Ideetje? Koop een strippenkaart, met reductie van € 25! voor vier keer een tarot consult (online of in praktijk) en/of reiki/energetische sessie.

Persoonlijke gesprekken mogelijk in praktijkruimte in Castricum

Je kunt langskomen elke dinsdag, woensdag, of zaterdag op locatie bij Castricum aan Zee. Bijvoorbeeld voor een helende chakra-reiki behandeling, of een leuke combinatie van reiki met Tarot consult!