Nieuws

Zondag 16 december, Kerstmarkt Egmond aan Zee
Handgemaakte hippe hebbedingen, duurzame kadootjes, sfeer voor in huis, pure ingrediënten voor de keuken… en natuurlijk lekker eten en warme glühwein of chocolademelk!
Heel veel bijzondere deelnemers & inspirerende producten!
Kom gezellig langs op de Kerstmarkt bij Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, vlakbij het strand! Ook het centrum is deze dag geopend en op loopafstand. Onder andere het parkeerterrein wordt omgetoverd tot markt, maar parkeren is gratis in de omgeving.
De markt vindt plaats van 10 tot 16 uur, georganiseerd door Rootsmarket.

Pendel Seance, workshop Inspiri, zaterdag middag 12 januari
Maak kennis met de esoterische kennis van het pendelen, wat afgeleid is van het wichelroede lopen! Met dit instrumentje gaan we contact leggen met de universele energie en de gidsen die de

pendel aansturen. Je kunt persoonlijke informatie boven tafel krijgen!
In een gezellige setting, in een monumentaal pand, gelegen in
het bos van Castricum niet ver van de zee, gaan we in deze workshop kennis maken met de pendel en samen aan de gang. Je ontvangt een op jou afgestemde pendel.
Graag tot ziens en vragen kun je stellen, hoor! Aanmelden via het contactformulier. (max 6 deelnemers) Kosten: € 29,50.
Breng de magie tot je leven!

11 hours ago

Inspiri healer

goedenavond! de eerste 4 reacties tevens delers krijgen een engelen boodschap! 🤩
liefs, Annette
...

View on Facebook

3 days ago

Inspiri healer

Quitte gespeeld met de 8 leggingen die ik heb gehad, zelf met een Duitse passante. Een goed bevestigend gevoel aan over gehouden! ...

View on Facebook

3 days ago

Inspiri healer

Winterfair start ...

View on Facebook

7 days ago

Inspiri healer

Besef dat je soms gericht bent op de dingen die niet goed lopen. Je hebt niet alles, dat is waar. Je krijgt niet altijd wat je wilt, zoals reacties, geld of kansen. Wat je wel hebt, is de mogelijkheid om wijs naar de dingen te kijken en een lichtend voorbeeld voor anderen te zijn. Je hebt jezelf en dat is genoeg. Ook voor jezelf. ...

View on Facebook

Ideetje? Koop een strippenkaart, met reductie van € 25! voor vier keer een tarot consult (online of in praktijk) en/of reiki/energetische sessie.

Persoonlijke gesprekken mogelijk in praktijkruimte in Castricum

Je kunt langskomen elke dinsdag, woensdag, of zaterdag op locatie bij Castricum aan Zee. Bijvoorbeeld voor een helende chakra-reiki behandeling, of een leuke combinatie van reiki met Tarot consult!