Nieuws

Facebook Posts

1 day ago

Inspiri
View on Facebook

2 weeks ago

Inspiri

een stukje van mijn nieuwe Over mij pagina:

****Spiritueel leven en weten wie je bent****

Toen ik, eind 40, vanwege een 3e (!) burn-out, moest stoppen met mijn baan, werd het mij langzaam duidelijker. Ik wilde dingen doen waar ik blij van werd. Ik voelde mij altijd al aangetrokken tot het spirituele vanuit esotherische wijsheden zoals astrologie en reiki. Ik wilde me meer overgeven aan liefde voor mezelf en vooral genieten en tevreden zijn en met psychologische zaken bezig zijn. Ik begon hier meer ruimte aan te geven. Het geeft mij plezier om verborgen zaken aan het licht te brengen. Mijn gave om helder te zien mocht naar buiten treden!

****Waar sta ik voor?******
Ik ga ervoor om jou de beste vriend(in) van jezelf te laten worden. Ik neem de ingevingen die ik krijg serieus en vertel gewoon wat ik zie. Alles is erop gericht om jou ervan te door dringen dat je recht hebt op plezier en dat jouw energie level stijgt. Alles voor een magisch leven!

Interesse in een spiri mix? (tarot en chakra reiki)? probeer nu uit voor € 25,-. te boeken via www.inspiri.nl/afspraken
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Inspiri

mijn dochter Tamara Sluijs wil in mijn praktijkruimte te Castricum (zaterdags) beginnen met beauty behandelingen (gellac en wenkbrauwen verven)! Als je iets aan je uiterlijk doet, werkt dat door in je welzijn, toch? daarom wil ik hier eventjes reclame maken. Ze is goed en netjes! Niet duur, dus woon je in Castricum, wil je er een keertje extra vrouwelijk uitzien? like haar pagina Ta Beauty; 😍dan kun je altijd eens een afspraak met haar maken.~Gellac behandeling💅🏽💗 €12,50
Blijft tot 3 weken mooi zitten
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Inspiri

hoi, langzaam begint de mist op te lossen (vanwege burn-out verschijnselen) en zie ik mogelijkheden om mij meer te laten zien zoals ik mij wil laten zien. Af en toe doe ik een kaart legging voor mezelf om raad te krijgen. Zoals nu... al tikkende zal ik hem verklaren voor mezelf: het gaat om het doorbreken van mijn patronen om mijn ideale wereld na te streven. Ik hoef niet stil te staan bij wat het beste is voor mij, en welke keuzes ik moet maken, maar het gaat vooral om het gevoel van harmonie. Werken aan de presentatie. Dit is te krijgen met het netjes opbouwen van pijlers die het fundament vormen van mijn droom, op MIJN manier. Het zal niet makkelijk zijn en dat mag, om de chaos te ontwarren...… Ik weet niet of jij dit interessant vindt om te lezen, maar het geeft wel even een kijkje in de keuken. Misschien heb jij ook behoefte aan raad voor een issue, om te kijken waar jij je op mag richten? Je kunt altijd eens informeren bij me, hoor. 🌈💙 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pendel Seance,  zaterdag middag 12 januari
Maak kennis met de esoterische kennis van het pendelen, wat afgeleid is van het wichelroede lopen! Met dit instrumentje gaan we contact leggen met de universele energie en de gidsen die de

pendel aansturen. Je kunt persoonlijke informatie boven tafel krijgen!
In een gezellige setting, in een monumentaal pand, gelegen in
het bos van Castricum niet ver van de zee, gaan we in deze workshop kennis maken met de pendel en samen aan de gang. Je ontvangt een op jou afgestemde pendel.
Graag tot ziens en vragen kun je stellen, hoor! Aanmelden via het contactformulier. (max 6 deelnemers) Kosten: € 29,50.
Breng de magie tot je leven!

 

Ideetje? Koop een strippenkaart, met reductie van € 25! voor vier keer een tarot consult (online of in praktijk) en/of reiki/energetische sessie.

Persoonlijke gesprekken mogelijk in praktijkruimte in Castricum

Je kunt langskomen elke dinsdag, woensdag, of zaterdag op locatie bij Castricum aan Zee. Bijvoorbeeld voor een helende chakra-reiki behandeling, of een leuke combinatie van reiki met Tarot consult!