Decoratieve piramide (5×5 cm)

de zuiverende kracht van orgonite

Ik heb prachtige kleine piramides ingekocht met als hoofdbestanddeel orgonite. Dit stofje zorgt voor eliminatie van negatieve energie, bijvoorbeeld van elektro vervuiling van wifi, mobiel, zendmast, maar ook van “het boze oog” . Deze negatieve ladingen worden aangetrokken door levende stoffen, dus ook een mens kan hiermee belast zijn, wat ziekte in de hand werkt.

Eigenlijk is deze samengestelde materie helemaal niet nieuw, het is al sinds de jaren 30 vorige eeuw ontdekt door de Oostenrijkse Dr. Wilhelm Reich. Hij heeft in de gevangenis gezeten in Amerika, omdat het als kwakzalverij werd bestempelt. Toch is de werking ervan voor het omzetten van negatieve straling later na zijn dood verder onderzocht en aangetoond. Ik zal meer informatie geven over de materie waaruit deze piramide is opgebouwd. De vorm waarin het gegoten is, maakt niet uit. Ik vind een piramide erg decoratief en stralend, helemaal met een kaarsje ernaast!

Orgonite is een samenvoeging metaal en kunsthars welke onderling voortdurend energie afstoten. Dit stopt nooit, je hoeft de piramide dus niet op te laden. De theorie is, dat organische materialen (negatieve) energie aantrekken (in het organische hars). Metalen reflecteren vervolgens de negatief geladen energie waardoor de negatieve energie omgevormd wordt, dus geneutraliseerd.

Zo kan deze briljante Orgonite je helpen bij het je ontdoen van negatieve frequenties om je heen, bijvoorbeeld via andere mensen of door elektro-smog, mobiele telefoons, laptops, wifi, umts, zendmasten, enzovoorts! Om het extra krachtig te maken zijn hier edelstenen, kristallen en mineralen aan toegevoegd. De unieke werking van deze kristallen is wel 50 tot 1000 keer zo sterk door de combinatie met metalen! De volgende kristallen zijn in mijn piramides toegevoegd: wit kristal en obsidiaan!

Wit kristal
Dit kristal zorgt voor een verbinding met de meest pure dimensies. Het zorgt voor zuivering en helpt bij het doorbreken van situaties die met karma te maken hebben. De steen zorgt voor een hoger bewustzijnsniveau. Het geeft berusting. De kracht van dit kristal geneest door en door, omdat deze doordringt tot de diepste emotionele laag. Deze steen troost bijv. ook alle mensen die met de dood te maken hebben. Goede gidsen worden aangetrokken. Hij werkt ook goed bij dromen duiding. Het heeft een verbinding met het derde oog chakra.

Obsidiaan
Deze edelsteen zorgt voor innerlijke rust en vrede, dus voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij de verwerking van trauma’s. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen en bevordert de doorstroming van energie. De steen kan krachtig werken bij gevoelige mensen. Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, kramp-opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten. De steen is dus goed voor je immuunsysteem en heeft een positieve werking op de aders, botten, de ogen (inclusief staar), griep en verkoudheid.

Al met al een piramide om bijvoorbeeld in je slaapkamer of woonkamer te zetten, of zoals ik in mijn praktijkruimte! Ik ben er heel blij mee. De piramide geeft een prettige vibe als ik met een klant ben. Daar wordt zowel de klant als ik beter van!

Als je geïnteresseerd bent in dit juweeltje, stuur mij dan een mail bericht, via de contactpagina! Kenmerken: Afmeting is 5 , kosten voor dit altijd energie uitstralende sieraad: € 26,- (betaling is vooraf en exclusief verzendkosten, afhalen is gratis natuurlijk).
Doe jezelf een plezier en schaf er eentje aan!