Beurzen en events

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Haarzuilens, Country & Christmas fair nabij kasteel de Haar 
(19 – 24 november 2919)

Ja ja, daar zit ik dan. Het begon met een gewaagd mailtje richting Inventief Evenementen of er soms een tafel over was voor mijn bedrijf? Dat bleek er zeker te zijn! En toen heb ik als de wiedeweerga mensen benaderd die naast me konden zitten, want ja samen is toch mooier en je hebt meer te bieden dan alleen. Ik zit er al een paar dagen en het is een mega succes! De entourage, de sfeer, de mensen onderling, geweldig. Ik zit er zondag trouwens ook weer!

Aan veel mensen  mooie consulten gegeven met kloppende situaties met de verwachtte ontwikkeling ervan! Ik weet zeker dat ik ook na de beurs nog reacties krijg. 

Ben jij er daar een van en heb je nog een vraag? Reageer maar via het contactformulier bijv!  

Trouwbeurs Alkmaar
* zo. 26 januari 2020, happening in de VIP lounge van het AZ stadion
Alkmaar!
Via het online Alkmaarsdagblad is een ludieke actie, waarbij je zelfs een workshop of toegangskaartjes kunt winnen! Kijken dus en sowieso komen Ik geef die zondag inspiratie inzichtjes weg, dus maak alvast kennis met mij en plan daar gelijk een sessie in voor in mijn praktijk te Castricum! Je wilt toch weten met wie je gaat trouwen of hebt misschien andere persoonlijke vragen!