Tarot training

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Tarot leggen, de grote Arcana
Wil je ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot kaarten? In een leggingspatroon worden meerdere kaarten gelegd, die jou de informatie geven die jij zoekt, voor jezelf of iemand anders. Je leert de kaarten
begrijpen en ook leer je verschillende leggingen, waaronder het oude Keltisch Kruis. Soms zijn dingen onduidelijk in het leven; met de tarot wordt dit blootgelegd, bijvoorbeeld hoe anderen in jouw omgeving naar iets kijken wat met jouw vraag te maken heeft, hoe het zich gaat ontwikkelen. Ook kom je erachter wat de oorzaak van iets is, kun je advies vragen en veel meer. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek. Je zult zien dat  jouw beoordelingsvermogen steeds meer groeit naarmate je oefent!

De training gaat over de Grote Arcana kaarten. Dit zijn de 22 kaarten uit het tarot deck van 78 kaarten. Zij gaan over de grotere thema’s uit het leven. Met deze kaarten kun je al volwaardige leggingen doen en antwoorden krijgen op jouw vragen. De kosten voor deze training van 4 dagen, zijn € 79,-, inclusief cursusmapje. Als je nog geen eigen (Rider Waite) tarotkaarten hebt, kun je van mij een pakje krijgen. De cursusprijs is dan € 88,-.

Waar wordt het gegeven? in het Oude Administratiegebouw in Bakkum, boven restaurant de Oude Keuken. Meld jouw interesse aan met het contactformulier.  Zodra ik meerdere mensen bij elkaar heb, plannen we de cursus in.