online Tarot training

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Op dit moment leg ik de laatste hand aan de online Tarot Grote Arcana training! Hiermee leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite, leggen! Stap voor stap, kaart voor kaart, dus helemaal niet zo moeilijk. Het is interessant om steeds meer kaarten mee te kunnen nemen in de kaartleggingen die je doet. Je begint met 1 kaart te leggen en zo komt er steeds eentje bij.
Ik verwacht dat deze training eind mei online komt. Leuk om in deze tijden je tijd nuttig en boeiend te besteden! Meld je aan bij mij. Dan ontvang je de praktische info per mail. Dit kan per mail: annette@inspiri.nl, of per contactpagina.

Tarot leggen, de grote Arcana
Wil je ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot? In een leggingspatroon worden meerdere kaarten gelegd, die jou de informatie geven die jij zoekt, voor jezelf of iemand anders. Uiteindelijk kun jij een echte prognose legging doen om een stukje in de toekomst(verwachting) te kijken! Soms zijn dingen onduidelijk in het leven; met de tarot wordt dit blootgelegd. Je kunt bijvoorbeeld het gevoel van een ander in kaart brengen! Ook kun je verleden, heden en toekomst uitleggen en advies krijgen. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek met vrienden of misschien wel klanten! Je zult zien, dat jouw beoordelingsvermogen snel scherper wordt naarmate je oefent.

Ooit heb ik zelf de tarot met al zijn symboliek geleerd van een zeer ervaren dame in een uitgebreide opleiding. Inmiddels leg ik de kaarten al bijna 20 jaar en ben ik zo ver, dat ik mijn kennis met liefde over wil dragen. Ik zie er de waarde van in. Het werken met de kaarten heeft mij veel ondersteuning gegeven en mooie (coachings)gesprekken opgeleverd. Nog steeds! Ze zijn altijd eerlijk en opbouwend tegelijkertijd. Tarot betekent: Weg van God!

De training gaat over de Grote Arcana kaarten uit het aloude Rider Waite deck. Het zijn de 22 belangrijkste kaarten van de 78 kaarten waaruit de Rider Waite bestaat. Zij gaan over thema’s uit het leven en kunnen aanwijzingen geven. Met deze kaarten kun je heel goed antwoorden krijgen op jouw vragen.

De kosten voor deze online training zijn € 79,- voor de eerste maand dat deze online is gegaan, dus tot en met 30 juni! Hierna zal de reguliere prijs van € 119,- ingaan.
Als je nog geen eigen (Rider Waite) tarotkaarten hebt, kan ik deze, de Engelse varian, toezenden. Deze kosten € 9,- voor een pak.

Meld jouw interesse aan met het contactformulier.