Tarot training

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

In één middag vooruitblik over de cursus Tarot leggen, de grote Arcana
Wil je ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot kaarten? In een leggingspatroon worden meerdere kaarten gelegd, die jou de informatie geven die jij zoekt, voor jezelf of iemand anders. Je leert de kaarten
begrijpen en ook leer je verschillende leggingen, waaronder het oude Keltisch Kruis. Soms zijn dingen onduidelijk in het leven; met de tarot wordt dit blootgelegd, bijvoorbeeld hoe anderen in jouw omgeving naar iets kijken wat met jouw vraag te maken heeft, hoe het zich gaat ontwikkelen, wat de oorzaak van iets is, advies en meer. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek om iemand te helpen. Je zult zien dat  jouw beoordelingsvermogen steeds meer groeit naarmate je oefent!

Ik geef op zaterdag 12 oktober, van half 2 tot half 3 uitleg over de cursus die ik later geef. De training die in november start, gaat over de Grote Arcana kaarten. Dit zijn de 22 kaarten uit het tarot deck van 78 kaarten. Zij gaan over de grotere thema’s uit het leven. Met deze kaarten kun je al antwoorden krijgen op vragen. Kosten voor deze training ( op 16 en 30 nov., 14 dec. en 11 januari van half 2 – 3 uur) zijn € 79,-. Je krijgt hierbij een cursusmap en een eigen pakje tarot kaarten.

Wanneer? zaterdag 12 oktober van 13.30 tot + 14.30 uur. Maar als je op een ander moment kunt komen, kun je ook een privé afspraak met mij maken. Dan doen we het even in een 1-op-1 gesprek.
Waar? het Oude Administratiegebouw in Bakkum, boven restaurant de Oude Keuken. Meld je aan met het contactformulier. Heb je nog vragen? Stel ze ook via het contactformulier!