Pendel workshop

Pendel Seance workshop
Vergroot jouw eigen spirituele gave! Met de pendel gaan we contact leggen met het energieveld. Van daaruit wordt de pendel aangestuurd en geeft jou het zuivere antwoord op jouw vraag.

In het monumentale Oude Administratiegebouw, gelegen op het terrein van Dijk en Duin (links van de Zeeweg), boven restaurant de Oude Keuken, maken we in deze workshop kennis met de pendel en leren deze gebruiken aan de hand van speciale pendel-kaarten. De pendel kan jouw kleine persoonlijke vraagbaak zijn en je kunt hem overal mee naar toe nemen! In elke pendel, zit een verschillende edelsteen. Dit is extra mooi, omdat deze een ondersteunende werking geeft voor iets specifieks, zoals stimuleren van jouw spiritualiteit.

Schrijf je in via de agenda ! (let op: er zijn voorlopig geen workshops ingepland i.v.m. de corona maatregelen. Je kunt wel je belangstelling doorgeven via het contact formulier. Zodra het weer kan, geef ik dan nieuwe data door).
De kosten van de workshop zijn € 22,-. Je kunt een pendel kopen op locatie, met edelsteen voor € 7,-.

Je kunt deze workshop afsluiten met een bezoek aan restaurant De Oude Keuken, Johanna’s hof, Fase Fier, of van het bos of strand genieten.