Facebook posts

Facebook Posts

15 hours ago

Inspiri

toe aan doeltreffende coaching?, want je voelt je verwijderd van jouw echte zelf, je bent niet blij door belemmerende factoren, en eigenlijk vind je het heel interessant dat een coach gebruik maakt van spiritualiteit, zoals tarot, meditatie, energetische healing, pendel? 🤩 Dat extra's, dat het leven leuk maakt, dat JOUW leven leuk maakt?

✨Kom eens langs! Je bent welkom!! Een afspraak voor een intake of los spiritueel consult is zo gemaakt, via de agenda op mijn website: www.inspiri.nl/afspraak-maken/ . (kies voor het Heel Jouw Aura Traject, intake, of als je het nog helemaal niet zeker weet, een spirituele coaching tarot afspraak!

Een lichter leven is krachtiger dan een zwaar leven
In 5 sessies
... See MoreSee Less

View on Facebook

19 hours ago

Inspiri

Zo trots als een pauw?

Grappig ik had bedacht om meer persoonlijke consulten/trajecten te doen, en dan komen er 2 aanvragen voor een jaarlegging binnen! Wel leuk dat het van mensen komt die eerder een jaarlegging o.i.d. hebben gehad, dus de waarheid heeft zichzelf bewezen.

Weetje: de praktijk in Castricum is per heden ook op maandag de hele dag geopend! Dus heb je een vraag, of wil jij jezelf nu weleens spiritueel opladen? Ik weet het , dit klinkt vrij niks zeggend, maar waar het op neerkomt is,

dat je aan de gang gaat met het toelaten van het geloof in jezelf dat je iets mag of kunt doen. Je ervaart een spanning, remming en hebt hier geen vat op. Dan gaan we in een overzichtelijk traject (van plusminus 5 sessies) aan de gang om dit positief te laden. met : coaching met tarotkaarten, en meer prachtige kaarten! (die iets waars openbaren aan jou), meditatie gericht op aangedane chakra/energie punten in je lijf. Zoubehandeling, reiki, etc etc! Aarzel niet, neem gewoon een (gratis) intake gesprek!
... See MoreSee Less

View on Facebook